Ποιο είδος μουσικής αγαπά το κάθε ζώδιο; - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Ιουλίου 04, 2019

Ποιο είδος μουσικής αγαπά το κάθε ζώδιο;


 Πες μου το ζώδιό σου, να σου πω τι μουσική ακούς!
Κριός
Αγαπά τη ζωντανή μουσική η οποία δημιουργεί μια αίσθηση δέους, όπως πχ τα στρατιωτικά εμβατήρια. Ακόμα, προτιμά τη heavy metal, punk και hard rock. Wagner, Mozart, Coldplay, Sex Pistols και Ozzy Osbourne για τον Κριό!

Ταύρος
Του αρέσει η χαρούμενη pop μουσική. Δεν θέλει δύσκολα ακούσματα και του αρέσει να τραγουδά ακούγοντας ραδιόφωνο. Στους Ταύρους ταιριάζουν οι Βeatles, οι Rolling Stones και οι Heart, αλλά και τα soundtrack ταινιών, ενώ αγαπούν να τραγουδούν ακόμη και τα τραγούδια στους τίτλους αρχής των σειρών στην τηλεόραση.

Δίδυμοι
Έχουν ιδιαίτερη συμπάθεια στα παλιότερα ακούσματα, 50s, 60s, και αγαπούν τη μουσική των ΑΒΒΑ, των BeeGees και του Michael Jackson! Ακόμα, θα ακούσουν με χαρά Frank Sinatra, Dean Martin και Tom Jones.

Καρκίνος
Απαλή, μελωδική μουσική για τους Καρκίνους και ιδιαίτερα ερμηνευτικά κομμάτια, για να νιώσουν το συναίσθημα. Αγαπούν τραγουδίστριες όπως η Whitney Houston και συγκινούνται εύκολα.

Λέων
Rock μουσική – παλιά και καινούργια! Pink Floyd, Black Sabbath, AC/DC και οτιδήποτε θα ανεβάσει την ένταση και την αδρεναλίνη! Αγαπά όμως και τα soundtrack ταινιών!

Παρθένος
Θέλει μουσική που θα τον ηρεμεί για να κάνει τις δουλειές του: Enya, Moby και όλα όσα δεν θα τον αναστατώσουν. Ακόμα, ethnic ακούσματα.

Ζυγός
Θα ζυγίσει τις προτιμήσεις του ανάμεσα σε Frank Sinatra και από την άλλη Depeche Mode. Στους Ζυγούς επίσης αρέσει οτιδήποτε φρέσκο και νέο.

Σκορπιός
Ιδιαιτέρως εκλεκτικό ζώδιο, προτιμά την κλασική μουσική και ρίχνει πάντα κλεφτές ματιές σε νέα ακούσματα. Τους αρέσει η ηλεκτρονική μουσική και ανακαλύπτουν διαρκώς νέους παραγωγούς.

Τοξότης
Ακούν soundtrack ταινιών, κιθαριστικές μουσικές, jazz και σκοτεινές μουσικές. Καλλιτέχνες που τους ταιριάζουν: Beach Boys, Leonard Cohen.

Αιγόκερως
Περνούν από την jazz στον Tom Waits και στον Nick Cave, στην Kate Bush και τους Eurythmics, ενώ τους αρέσει να οδηγούν με μουσική.

Υδροχόος
Σύγχρονη jazz για τον Υδροχόο, αλλά και κλασικά ακούσματα. Οτιδήποτε μπορεί να μπλέξει το χτες με το σήμερα.

Ιχθείς
Χαρούμενη jazz με αυτοσχεδιασμούς είναι το στοιχείο του!

Πηγή athensparty.com  http://www.kalamatalive.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: