10 λόγοι να καμαρώνεις εάν είσαι Δίδυμος ♊ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Ιουνίου 18, 2019

10 λόγοι να καμαρώνεις εάν είσαι Δίδυμος ♊

Για τους Δίδυμους πολλά ακούγονται κι ίσως, τελικά, να ‘ναι όλα αλήθεια. Εύκολους δεν τους λες, ξεχωριστούς όμως σίγουρα τους λες. Κοινωνικός, πνευματώδης, δραστήριος, τείνεις κάποτε να γίνεσαι κυνικός και κυκλοθυμικός, μα δε σου καίγεται καρφί, κι ίσως αυτή η σιγουριά κι η αυτοπεποίθησή σου να ‘ναι το μεγαλύτερο καμάρι σου. Θες κι άλλα;


Πάρε να ‘χεις:

1. Για την ικανότητά σου να ελίσσεσαι!

Ο διπλωμάτης Δίδυμος βρίσκει πάντα τρόπους να χειρίζεται κάθε κατάσταση με τρόπο αριστοτεχνικό κι αξιοθαύμαστο. Σκέφτεσαι πριν από κάθε σου πράξη, αναλογίζεσαι τις συνέπειες των λόγων σου και διόλου επιπόλαιο δε θα μπορούσες να σε χαρακτηρίσεις. Η μεθοδικότητα, η προνοητικότητά του, η έτοιμη λύση που έχεις για όλα κι η αναλυτική σου σκέψη είναι απ’ τα πιο δυνατά σημεία του χαρακτήρα σου, για τα οποία –καθόλου άδικα– καμαρώνεις.

2. Για τη συνέπειά σου

Όταν λες κάτι, όχι μόνο το κάνεις, αλλά φροντίζεις να γίνει και στην ώρα του. Οι φίλοι σου έχουν να το λένε ότι δεν τους έστησες ποτέ, ενώ στα ραντεβού σου φτάνεις πάντα πρώτος. Δεν μπορείς τις καθυστερήσεις, δεν είναι του χαρακτήρα σου. Κι επειδή ξέρεις ότι η ασυνέπεια είναι μια συμπεριφορά που χαρακτηρίζει πολλούς γύρω σου κι εσύ καταφέρνεις να κάνεις τη διαφορά στον απογοητευτικό κανόνα, δεν μπορείς παρά να περηφανεύεσαι γι’ αυτό.

3. Για την κοινωνικότητά σου

Εξωστρεφής κι επικοινωνιακός, αγαπάς τις βόλτες και την καλή παρέα. Κάνεις εύκολα γνωριμίες κι είσαι ο τύπος που σ’ έναν απλό καφέ δε θα σταματά να χαιρετά κόσμο και να κανονίζει εξόδους. Όλο αυτό δεν είναι επιτηδευμένο, ούτε προσποιείσαι συμπάθειες, απλά μισείς την κλεισούρα και γοητεύεσαι απ’ το απρόβλεπτο κάθε νέας επαφής. Θα μπορούσες να βάλεις για δήμαρχος, πάντως. Α, κι εννοείται πως είσαι εξαιρετική προξενήτρα για τα κολλητάρια σου, με τόσο κόσμο που ξέρεις.

4. Γιατί είσαι καλός ακροατής

Ίσως κι αυτός να ‘ναι ο πιο σημαντικός λόγος που συνήθως έχεις πολλούς φίλους. Δεν ξέρει απλώς να μιλάς και να ανοίγεις συζητήσεις, δε θα πετάξεις απλά ένα τυπικό «αν χρειαστείς κάτι, είμαι εδώ». Είσαι εδώ, ενδιαφέρεσαι, ρωτάς, συμπαραστέκεσαι, ακούς όσα έχουν να σου πουν, χωρίς να κριτικάρεις ή να βιαστείς να συμβουλεύσεις. Ξέρεις πως, κάποιες φορές, οι άνθρωποι θέλουν μονάχα να βγάλουν από μέσα τους όσα τους ταλαιπωρούν, κι αυτή η εξομολόγηση αρκεί για να ανακουφιστούν. Μαζί σου οι φόβοι, οι ανησυχίες και τα μυστικά τους είναι πάντα ασφαλή.

5. Για την κομψότητα και το στιλ σου

Δεν έχει σημασία η ηλικία σου, ούτε βέβαια και το αν σπαταλάς πολλά χρήματα για την εμφάνισή σου. Έχει να κάνει με τον αέρα αυτοπεποίθησης που αποπνέεις. Μπαίνοντας σε ένα δωμάτιο, ο χώρος αυτός σου ανήκει κι όλα τα βλέμματα σε ακολουθούν. Το αν φοράς τις πιτζάμες σου ή την τελευταία λέξη της μόδας είναι απλές λεπτομέρειες, όλοι θα θαυμάσουν το πόσο στιλάτος και γοητευτικός είσαι.

6. Για την ευφυΐα σου

Η εξυπνάδα σου, μαζί με την ικανότητά σου να ελίσσεσαι και να προσαρμόζεσαι, όπως κι αν έρθουν τα πράγματα, ό,τι κι αν προκύψει, είναι χαρακτηριστικό αξιοζήλευτο απ’ τον κάθε άλλο του Ζωδιακού. Είσαι αυτός που θα βρει τη λύση στο πιο δύσκολο και περίπλοκο πρόβλημα, αυτός που θα χαρίσει τα φώτα του στους άλλους, όταν όλοι οι άλλοι έχουν παραδώσει τα όπλα. Βλέπεις όλες τις πλευρές και προβλέπεις όλες τις πιθανές εκβάσεις. Λες να ‘ναι μαντική ικανότητα, τελικά;

7. Για τη γοητεία σου

Έχεις τον τρόπο να σαγηνεύεις και να κάνεις τα βλέμματα να κολλάνε πάνω σου. Είναι ο αέρας που εκπέμπεις κι η έντονη προσωπικότητά σου που σε κάνουν να ξεχωρίζεις μεμιάς. Ο πολύπλευρος χαρακτήρας σου εντυπωσιάζει, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που θα λάβεις κομπλιμέντα για τον τρόπο που χειρίζεσαι τον λόγο και θαυμασμό για τις καινοτομικές ιδέες που συχνά μοιράζεσαι.

8. Για το χιούμορ σου

Έχεις την ατάκα στο τσεπάκι. Είσαι η ψυχή της παρέας, που θα πει και θα κάνει ό,τι χρειάζεται ώστε η διάθεση να παραμείνει υψηλή κι ευχάριστη. Γίνεσαι συχνά το πειραχτήρι, κάνεις πλάκες που μένουν αξέχαστες και φαίνεται πως έχεις βρει το κόλπο να παραμένεις ψύχραιμος και να χειρίζεσαι τα πάντα με κωμικότητα, μιας που σκοπός της ζωής θεωρείς πως είναι να περνάμε όσο καλύτερα γίνεται και να το διασκεδάζουμε.

9. Γιατί αδιαφορείς για τη γνώμη των άλλων!

Αντέχεις να ‘σαι το πιο μισητό και παρεξηγημένο ζώδιο και δε σου καίγεται καρφί! Αν έχεις δεχτεί κι αν δεν έχεις δεχτεί πόλεμο, γλυκέ μου Δίδυμε, μόνο και μόνο για τον μήνα που έτυχε να γεννηθείς. “Haters gonna hate” κι εσύ το ξέρεις πολύ καλά αυτό, ίσως είναι μάλιστα κι ένας απ’ τους λόγους που σε έχουν δυναμώσει ως προσωπικότητα.

10. Για τις επιδόσεις σου στο φλερτ

Ε, ναι, το ξέρεις κι εσύ, το ξέρω κι εγώ, μυστικό δεν είναι, καθώς στον έpωτα έχεις βρει κάποιο μυστικό που εμείς οι υπόλοιποι ακόμα το ψάχνουμε. Τη γνωρίζεις την τέχνη πολύ καλά, έχεις συνεχώς τα τυχερά σου, ζεις και τρέφεσαι απ’ το φλερτ και το κάνεις πολύ καλά. Δίδαξε λίγο, Δίδυμε, να μάθουμε κι οι υπόλοιποι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: