26) "Θαύμα" Τα Ελληνικά αναψυκτικά απο την Κρήτη - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Ιουλίου 06, 2018

26) "Θαύμα" Τα Ελληνικά αναψυκτικά απο την Κρήτη


Η εταιρεία «ΘΑΥΜΑ» είναι μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παραγωγής και εμφιάλωσης αναψυκτικών και χυμών στην Ελλάδα.
Ο ιδρυτής της και σημερινός Πρόεδρος του Δ.Σ. Γιάννης Σταματάκης ξεκίνησε πριν 40 χρόνια στο χωριό ΖΑΡΟΣ από όπου κατάγεται και στην συνέχεια μετακόμισε στη Μεσαρά κοντά στην πόλη των Μοιρών. Εκεί ξεκίνησε τη μικρή βιοτεχνία του εμφιαλώνοντας αναψυκτικά και διακινώντας σε μεγάλα γυάλινα δοχεία το φημισμένο καπαριανό νερό.
Σήμερα λίγα μόνο μέτρα χωρίζουν εκείνη τη μικρή βιοτεχνία από την αργότερα ανεγερθείσα νέα μονάδα , που δημιουργήθηκε συγχρόνως με την είσοδο του νέου αίματος της οικογένειας των υιών Σταματάκη. Όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν μέχρι τις μέρες μας η εταιρεία «ΘΑΥΜΑ» ακολουθώντας τις ανάγκες των καιρών, και με το μεράκι του ιδρυτή της, δεν έπαψε ποτέ να εκσυγχρονίζεται στηριζόμενη πάντοτε στην αρχή για ακόμη καλύτερη ποιότητα στα προϊόντα της.
Έτσι σήμερα , η «ΘΑΥΜΑ» διαθέτει ένα εργοστάσιο με υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και τηρεί αυστηρά όλες τις προδιαγραφές ποιότητας και τους υγειονομικούς κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Όμως παράλληλα φροντίζει να διατηρεί όλες τις παλιές γνωστές παραδοσιακές γεύσεις του τόπου βασισμένες στην πλούσια χλωρίδα της Κρήτης σε φρούτα και βότανα. Έχει μεγαλώσει σημαντικά τον αριθμό των παραγόμενων προϊόντων της και με νέες ευρωπαϊκές και διεθνείς γεύσεις.
Έτσι σήμερα σε ολόκληρη την Ελλάδα τα προϊόντα «ΘΑΥΜΑ» έχουν γίνει γνωστά όχι μόνο για την ποιότητα αλλά κυρίως για τη μοναδική γεύση τους, βασισμένη στις μυρωδιές και τα αρώματα στην Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add