Πυροσβέστες - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Φεβρουαρίου 17, 2018

Πυροσβέστες


Στην πόλη ή στο χωριό οι πυροσβέστες επεμβαίνουν όταν κινδυνεύει η ανθρώπινη ζωή. Οι πυροσβέστες άνδρες και γυναίκες είναι ειδικά εκπαιδευμένοι στην κατάσβεση των πυρκαγιών και στη διάσωση ανθρώπων που κινδυνεύουν. Στις δασικές περιοχές υπάρχουν Βέβαια και οι εθελοντές πυροσβέστες που είναι πάντα Έτοιμοι να βοηθήσουν την Πυροσβεστική σε περίπτωση πυρκαγιάς. Στις δασικές περιοχές υπάρχουν Βέβαια και οι εθελοντές πυροσβέστες που είναι πάντα Έτοιμοι να βοηθήσουν την Πυροσβεστική σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Η στολή και ο εξοπλισμός
Ακόμα και τις ζεστές μέρες οι πυροσβέστες φορούν μπουφάν χοντρό παντελόνι και μπότες ένα κράνος με γείσο που προστατεύει το κεφάλι και το πρόσωπό τους όταν αντιμετωπίζουν μία πυρκαγιά φόρων μία στολή από εύφλεκτο υλικό μία μάσκα και έχουν στην πλάτη τους μία φιάλη οξυγόνου.

Οι πλημμύρες
Οι πυροσβέστες βοηθούν τον κόσμο να βγει από τα πλημμυρισμένα σημεία χρησιμοποιούν πολύ δυνατές αντλίες για να μαζεύουν τα νερά που έχουν πλημμυρίσει τα υπόγεια και στήνουν φράγματα με σακιά γεμάτα άμμο.

Τροχαία ατυχήματα
Οι πυροσβέστες απομακρύνουν από το δρόμο τα τρακαρισμένα οχήματα ενώ μερικές φορές αναγκάζονται να κόψουν κάποια μέρη του αυτοκινήτου για να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες οι τραυματίες μεταφέρονται στο πιο κοντινό νοσοκομείο.

Πρώτες βοήθειες
Όταν ένα δέντρο έχει πέσει καταμεσής ενός δρόμου ή πάνω σε ένα σπίτι όταν υπάρχει διαρροή υγραερίου ή χημικών Όταν κάποιος έχει πάθει ηλεκτροπληξία ή κινδυνεύει από πνιγμό οι πυροσβέστες μπορούν να βοηθήσουν γιατί γνωρίζουν πώς να προσφέρουν πρώτες βοήθειες σε αυτούς που κινδυνεύουν.

Ποικίλες επεμβάσεις
Οι πυροσβέστες συχνά βοηθούν στη διάσωση ανθρώπων που έχουν εγκλωβιστεί στα συντρίμμια του σπιτιού τους ύστερα από ένα δυνατό σεισμό ενώ άλλες φορές μπορεί να χρειαστεί να καταστρέψουν μία σφηκοφωλιά ή να βοηθήσουνε ένα ζωάκι που έχει παγιδευτεί σε κάποια στέγη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: