Ξένια Παπά Vs Σοράγια Μοντενέγκρο - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Ιανουαρίου 11, 2018

Ξένια Παπά Vs Σοράγια Μοντενέγκρο

Ποιος χαρακτήρας σου άρεσε;



Μισεί την Ελπίδα, όπου μεγαλωσαν μαζι σε ενα ορφανοτροφειο στο Ναυπλιο. Δημιουργει πλαστα χαρτια οτι και καλα η πραγματικη οικογενεια της Ξένιας, είναι η οικ.Καλλιφατίδη. Μέσα σε όλα αυτά κλέβει τον έρωτα της Ελπίδας, Στέφανο.
Μισεί οποιοδήποτε της θυμίζει την Ελπίδα.
Σκότωσε τον Στέφανο, Επιχείρησε να σκοτώσει την Κάτια, την Ελπίδα και γενικά όλη την οικογένεια, καθώς και τον μεγάλο επιχειρηματία. Έκτος απο την προσωπική ζωή έκλεψε και την επαγγελματική ζωή της Ελπίδας (εκπομπή μαγειρικής, όπου γρήγορα διορθώθηκαν τα λάθη).
Πλαστογραφεί, με τη βοήθεια του γιατρου, τα χαρτιά του DNA με μια κοπέλα.
Προκειμένου να λάβει βοήθεια, να σκοτώσει κόσμο κτλ, κοιμήθηκε με αρκετό κόσμο...Τι να κάνεις όμως; Τσίπα δεν είχε.
Στο τέλος; Τρελάθηκε. Αποδείχθηκε η εμμονή που είχε και σε συνδυασμό με τις φοβίες της, τελείωσε.
Ενα τέλος που ολοι το περίμεναν πολυ δυνατό, ήταν χαλαρό,ήρεμο, και με gothic επιρροές. Βάφτηκε με περίεργο μακιγιάζ, ντύθηκε, στολίστηκε, πηρε μπόλικα χάπια και κατευθύνθηκε προς την πισίνα, όπου και πνίγηκε.
 Μισεί τη Μαρία της γειτονιάς και θέλει να τη βγάλει από τη μέση για να μπορέσει να παντρευτεί τον Λουίς Φερνάντο και να φάει την περιουσία της οικογένειας Ντε λα Βέγκα! Μισεί φτωχούς και ανάπηρους! Μισεί ό,τι κινείται δίπλα της και ό,τι δε μπορεί να γίνει δικό της! 
-Την απάτησε ο Λουίς και σε μια πάλη που είχαν μεταξυ τους, η Σοράγια παραπάτησε και έπεσε απο την τζαμαρία του 5ου ορόφου στο κενό.
-15 χρόνια έκανε να συνέλθει και να βρει την υγεία της, χάρη σε έναν γατρό, ενώ όλοι νόμισαν πως έχει σκοτωθεί.
-Παντρεύτηκε εναν πλούσιο χήρο που είχε μια ανάπηρη κόρη. Τον σκώτοσε κόβοντας τα φρένα του αυτοκινήτου του, για να πάρει την περιουσία του.
-Σκότωσε τον γιατρό που την ΄΄ζωντάνεψε΄΄, επειδή εκείνος της ζήτησε χρήματα. Αμέσως μετα τον φόνο πήγε για... ψωνια.
-Εμφανίζεται μετα απο 15 χρόνια και για να βρει τρόπους να μπει στην οικογένεια, φλερτάρει με τον Ναντιτο, τον γιο της Μαρίας.
-Εκείνος οταν εμαθε την ιστορία την άφησε, ενω ερωτευτηκε την αναπηρη κόρη του πλουσιου χηρου. Η Σοράγια τους πιανει στα πρασα και ............ 
-Εγκλώβισε την Μαρία σε ένα σπίτι, λουζωντας το με βενζίνη με αποτέλεσμα να καει η ιδια η Σοράγια.
 Ατάκες: Παρακατιανή, ρακοσυλλέκτρια, βρωμιάρα, τιποτένια, καταραμένη ηλίθια, άθλια, άχρηστη, θα μου το πληρώσεις αυτό, θα πεθάνεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add