Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 23/11 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Νοεμβρίου 22, 2017

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 23/11

Σελήνη Τετράγωνο με Ουρανό σήμερα και πιθανόν κάποιοι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού του 3ου δεκαημέρου, κλονιστούν ψυχικά! Έρχονται ξαφνικά γεγονότα και απρόσμενες αλλαγές που μας αναστατώνουν και μας αποσυντονίζουν! Ψυχραιμία λοιπόν!

Κριός

Γενικά
Κράτησε τις δυνάμεις σου καθώς η ώρα δεν είναι κατάλληλη για νέα ξεκινήματα τώρα. Φρόντισε να προετοιμαστείς για εκπλήξεις και προκλήσεις που σου επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον και πρόσεξε τις συζητήσεις που κάνεις με φιλικά σου πρόσωπα γιατί τις αλήθειες που λες δεν μπορούν να τις αντέξουν όλοι.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε να είσαι κριτικός σήμερα σε σχέση με τον σύντροφό σου. Μπορείς να βγάλεις τον ρομαντισμό σου και τον ερωτισμό – που έχεις πάρα πολύ – γιατί αν όχι θα έχεις αντιθέσεις και παρεξηγήσεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είναι σε αρκετά καλά επίπεδα η δουλειά σου αλλά θα σε συμβούλευα να μην κάνεις καμία αλλαγή και μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες γιατί στο μέλλον θα έχεις πρόβλημα. Θέλεις να αυξήσεις και άλλο τα οικονομικά σου. Μπορείς σήμερα να κάνεις συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.


Ταύρος
Γενικά
Το σκηνικό αλλάζει θετικά με δυναμισμό αισιοδοξία αλλά και πολλές ευκαιρίες. Μην ενθουσιάζεσαι υπερβολικά ,αντίθετα διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην λαμβάνεις τοις μετρητοίς όλα όσα μαθαίνεις. Οι προοπτικές είναι μεγάλες και αναθεωρείς πολλά πράγματα για ανθρώπους και καταστάσεις που πέρασαν.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι μεγάλος. Καινούργιες γνωριμίες έρχονται που θα έχουν πολύ καλές βάσεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στην δουλειά σου αρκεί να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα για να λύσεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Μέρα που θα έχει αρκετά έξοδα. Απόφυγε περιττές σπατάλες και φροντίστε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.


Δίδυμος
Γενικά
Αποτοξίνωση επιβάλλεται μετά από πολύχρονο διάστημα τεράστιας σπατάλης ενέργειας και δυνάμεων. Φρόντισε τη φυσική σου κατάσταση αλλά και τη διατροφή και την ξεκούραση που έχεις υπερβολικά παραμελήσει προς χάριν ανώφελων καταστάσεων. Απέφυγε λόγια που μπορεί να προκαλέσουν την έντονη κριτική των άλλων.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα αρκεί να το δώσεις να το καταλάβει και ο σύντροφός σου. Απόφυγε να προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν. Καλό θα είναι να τα ξεχάσεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στην δουλειά σου αλλά χρειάζεται ακόμη να κάνεις κάποιες κινήσεις για να σταθεροποιήσεις καταστάσεις. Καλό θα είναι σήμερα να αποφύγεις να κλείσεις βιαστικές συμφωνίες. Σε έξοδα που μπορεί να προκύψουν να είσαι αρκετά συγκρατημένος.

Καρκίνος
Γενικά
Είναι πια καιρός να εκτιμήσεις τα πραγματικά δεδομένα της ζωής σου και να βελτιώσεις τις υπάρχουσες συνθήκες με τρόπο ουσιαστικό και με βλέψεις για σταθερότητα. Οι αλήθειες που συνειδητοποιείς μπορούν να σε τρομάξουν είναι όμως απαραίτητο να έχεις επαφή με την πραγματικότητα για να μπορέσεις να προχωρήσεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις καινούργιες γνωριμίες αλλά και να λύσεις προβλήματα στις υπάρχουσες σχέσεις. Μπορείς να εμπιστευτείς τον σύντροφό σου, που έχει πάρα πολλά να σου δώσει. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να βάλεις ένα προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν το παρελθόν των επαγγελματικών σου. Με αυτό τον τρόπο θα νιώσεις καλύτερα, αποφεύγοντας ένα μεγάλο φόρτο εργασίας. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.


Λέων
Γενικά
Με την εύνοια του Ερμή από τον Τοξότη τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος γα να προωθήσεις υποθέσεις που παραμένουν για καιρό σε στασιμότητα. Βεβαιώσου πως ασχολείσαι με πράγματα που σου φέρνουν χαρά και συγκεντρώσου να τα ολοκληρώσεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μην διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σε ευχαριστεί. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο(σε ευνοεί η Αφροδίτη από τον Σκορπιό) που θα κάνεις νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις μεγάλη δυναμικότητα και η ευστροφία σου θα προλάβει πολλές άσχημες καταστάσεις πριν γίνουν. Συζητήσεις για την δουλειά σου μπορείς να τις κάνεις. Στα οικονομικά σου σήμερα δεν θα τα πας άσχημα. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν. Θα κλείσεις και οικονομικές συμφωνίες.


Παρθένος
Γενικά
Καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις κάτω από ακατάλληλες και πιεστικές συνθήκες που δεν θα πρέπει να επιτρέψεις να σε πτοήσουν. Μην επιτρέψεις να σε πιέσουν τώρα, που πιθανή πρόοδος σου ξαφνιάζει δυσάρεστα εχθρούς και ανταγωνιστές. Κράτησε τις δυνάμεις σου για την οριστική λύση που θα σε δικαιώσει.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρόσεξε σήμερα γιατί με τις δραστηριότητες τις υπόλοιπες θα αμελήσεις κάποια βασικά πράγματα στην σχέση σου. Για να αποφύγεις λογομαχίες με τον σύντροφό σου, δώσε του να καταλάβει και να κατανοήσει μερικά πράγματα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να σταματούν την πορεία της δουλειάς σου. Θα έχεις πολύ δυναμισμό και πολλές ιδέες για καλύτερο μέλλον στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν μια ισορροπία. Απόφυγε σήμερα τα πολλά έξοδα. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.


Ζυγός
Γενικά
Οι αλλαγές στο οικογενειακό σκηνικό τρομάζουν τους γύρω σου οι οποίοι δυστυχώς ανακατεύονται δίχως να αναλογιστούν τις συνέπειες. Μην επιτρέπεις ξένες παρεμβάσεις να αναστατώσουν το ήδη διαταραγμένο κλίμα. Δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα. Η λύση θα βρεθεί ανάμεσά σας σε κλίμα αγάπης και σύμπνοιας.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά. Πρέπει να διώξεις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου. Με την αγάπη σου μπορείς να τα ξεπεράσεις όλα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις πολύ όρεξη για να κάνεις αλλαγές στην δουλειά σου ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορούν να σε βοηθήσουν και οι συνεργάτες σου. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για τα οικονομικά σου. Προσπάθησε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις με ζητήματα νόμου.


Σκορπιός
Γενικά
Η επαναφορά των γρήγορων ρυθμών της καθημερινότητάς σου γίνεται αφορμή για υπερβολές σε όλους τους τομείς. Διατήρησε τις ισορροπίες σου με όποιο τρόπο μπορέσεις και μην αφήσεις την έλλειψη χρόνου να σε απομακρύνει από αγαπημένα πρόσωπα. Η μόνη λύση είναι το σωστό πρόγραμμα.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Μέρα που θα πρέπει να προσέξεις γενικότερα τι θα πεις στον σύντροφό σου. Είσαι σε ένα συνεχή εκνευρισμό και έχεις και μια άσχημη κριτική σε σχέση με τον σύντροφό σου. Καλό θα είναι να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να κάνεις καλύτερες τις συνθήκες της δουλειάς σου και να νιώσεις καλύτερα. Θα ήταν προτιμότερο να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις. Τα έξοδα στα οικονομικά σου θα συνεχίζονται και εσύ θα είσαι μαινόμενος ταύρος. Να ξέρεις ότι είναι στο τέλος τους. Τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν.

Τοξότης
Γενικά
Από σήμερα ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! !Το κοινωνικό σκηνικό σου επιφυλάσσει ικανοποιήσεις ,δώρα, προτάσεις, και γνωριμίες με σημαντικά άτομα. Να είσαι σε ετοιμότητα για πιθανή ανάληψη ευθυνών, που όμως είναι για καλό και θα βοηθήσουν σε ουσιαστική άνοδο. Οι ευκαιρίες είναι πολλές και σημαντικές, προετοιμάσου να τις δεχτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου που αφορούν το παρελθόν. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δεν θα βγάλεις και τίποτε. Μπορείς να πας ένα ταξίδι με τον σύντροφό σου, το έχεις ανάγκη.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στην δουλειά σου και θα δεις και τους συνεργάτες σου να είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις και είναι στάσιμα. Κάποια σχέδια που έχεις για τα οικονομικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Μην απορρίψεις τίποτε. Κινήσου στους ίδιους ρυθμούς και όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.


Αιγόκερως
Γενικά
Ήρθε η ώρα να αποφασίσεις αν θέλεις να προχωρήσεις στο δρόμο που έχεις ακολουθήσει μέχρι σήμερα ή να αλλάξεις οριστικά πορεία. Το αποτέλεσμα θα είναι αμετάκλητο και δεν σηκώνει αναβολές. Συγκεντρώσου να πάρεις αποφάσεις χωρίς βοήθεια και ξένες παρεμβάσεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα δώσεις και θα πάρεις από την σχέση σου. Προτίμησε ότι θέλεις να το πεις στον σύντροφό σου, αφού αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ο Άρης από τον Ζυγό συνεχίζει να σε ευνοεί για να βρεις το ταίρι που ψάχνεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε να συνεργαστείς με τους άλλους για να λύσεις κάποια θέματα στην δουλειά σου που είναι προβληματικά. Θα σου κάνουν προτάσεις που δεν πρέπει να τις προσπεράσεις. Θα συνεχίσουν να είναι ένα έντονο άγχος τα οικονομικά σου και σήμερα και θα σου φάνε πολύ χρόνο. Έχουν αρχίσει και ισορροπούν αλλά πρέπει να σταματήσεις να κάνεις άλλα ανοίγματα.


Υδροχόος
Γενικά
Η ψυχική σου υγεία είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για την ισορροπία σου, μην αναζητάς λύσεις προσωρινής ευτυχίας την οποία ξεπληρώνεις με ψυχικό κόστος. Φρόντισε τον εαυτό σου και μην περιμένεις από άλλους να το κάνουν αυτό. Μία μικρή απομάκρυνση θα βοηθήσει σε καλύτερη εκτίμηση της κατάστασης.


Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά σε σχέση με την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Απόφυγε τις αντιθέσεις και τους καβγάδες και με χαμηλούς τόνους προσπάθησε μέσα από την συζήτηση να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κράτησε χαμηλούς τόνους στην δουλειά σου και μην ανακατευτείς σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν. Σε προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν μην βιαστείς να απαντήσεις. Μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή σήμερα που έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση.


Ιχθύς
Γενικά
Η πάροδος του χρόνου έχει φέρει υποχρεώσεις που αδυνατείς να καλύψεις, δεν δέχεσαι βοήθεια και το αδιέξοδο σε τρομάζει. Συγκεντρώσου να σκεφτείς και μην πράττεις ότι σου έρχεται στο μυαλό γιατί θα οδηγηθείς σε ακόμα μεγαλύτερο αδιέξοδο. Τώρα είναι η στιγμή που επιβάλλει να δοθεί μία λύση ουσιαστική με σοβαρότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σας μερικοί από εσάς θέλετε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα και άλλοι να σταματήσετε σχέσεις που σας κουράζουν αλλά και δεν σας προσφέρουν τίποτα. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση καλό θα είναι να σκεφτείς πολύ καλά τι θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να κινηθείς άμεσα τώρα που είναι η Αφροδίτη στον Σκορπιό ώστε να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές καταστάσεις στην δουλειά σου που σε προβλημάτιζαν τώρα θα δεις ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Συνεχίζεις στο ίδιο τέμπο να ξοδεύεις πολλά χρήματα και να κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγραμματισμού.

Πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: