Τα ζώδια για το Σάββατο 28-10-2017 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Οκτωβρίου 27, 2017

Τα ζώδια για το Σάββατο 28-10-2017


Κριός –Τρία των Σπαθιών
Είναι πιθανό να νιώσετε έναν έντονο εκνευρισμό κατά τη διάρκεια της ημέρας και έτσι να επιτεθείτε λεκτικά προς το ταίρι σας. Προσπαθήστε να μετριάσετε την κυκλοθυμία σας.

Ταύρος – Το Αστέρι

Η γλυκιά συμπεριφορά του συντρόφου σας, καθώς και γη θετική του διάθεση θα λειτουργήσουν ωςστοιχεία που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Δίδυμοι –Έξι των Κυπέλλων Αντίστροφα

Μπορεί να είστε αγχωμένοι όσον αφορά κάποιον τομέα της σχέσης σας για τον οποίο νιώθετε αβεβαιότητα, ωστόσο το γεγονός πως οι ανησυχίες σας δε θα επαληθευτούν θα σας ηρεμήσει.

Καρκίνος – Πέντε των Πεντάκτινων

Είναι πολύ πιθανό να βρίσκεστε στην εκκίνηση ενός νέου σχεδίου με το σύντροφό σας, γεγονός το οποίο αν και σας αγχώνει, ταυτόχρονα σας κάνει να νιώθετε μεγάλο ενθουσιασμό.

Λέων – Δύο των Σπαθιών

Αυτήν την περίοδο φαίνεται να βρίσκετε μια μεγάλη ευχαρίστηση στις διαφορές που έχετε με το ταίρι σας. Απολαμβάνετε να βλέπετε τις διαφορετικές και ανανεωτικές του απόψεις να ξετυλίγονται.

Παρθένος – Ο Ερημίτης

Ίσως νιώσετε μια κούραση σήμερα, η οποία είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας, οι οποίες αν και θα φαίνονται άλυτες, θα είναι εντελώς προσωρινές.

Ζυγός – Οι Ερωτευμένοι Αντίστροφα

Μπορεί τα συναισθήματά σας να είναι ανάμεικτα σε σχέση με μια συγκεκριμένη κατάσταση η οποία μόλις τώρα εμφανίστηκε στη σχέση σας. Εάν δεν αγχωθείτε, θα λύσετε τα προβλήματά σας.

Σκορπιός - Τρία των Κυπέλλων Αντίστροφα

Θέλετε να νιώσετε πως είστε πραγματικά ενεργοί στην προσπάθειά σας να ανανεώσετε τη σχέση σας και να οραματιστείτε το μέλλον σας με το σύντροφό σας, ωστόσο η σκέψη αυτή μπορεί να σας κουράσει.

Τοξότης – Η Σελήνη

Δεν χρειάζεται να χειριστείτε τη διάθεση και την ψυχολογία του συντρόφου σας με ύπουλους τρόπους για να συμφωνήσει μαζί σας. Απλά εκφράστε τα συναισθήματά σας και θα σας καταλάβει.

Αιγόκερως – Το Άρμα

Είναι πολύ πιθανό να έχετε αγχωθεί όσον αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα, ωστόσο το γεγονός πως δεν αποκαλύπτετε τον λόγο της δυσφορίας σας στο ταίρι σας το πληγώνει.

Υδροχόος – Οκτώ των Ράβδων

Η τρυφερή σας διάθεση και ο γλυκός τρόπος με τον οποίο έχετε αντιμετωπίσει αρκετά δύσκολες στιγμές με το ταίρι σας αυτό το διάστημα θα είναι ο λόγος για τον οποίο θα ανταμειφθείτε.

Ιχθύς – Εννιά των Πεντάκτινων

Μπορεί κάποιο άγχος να σας στερεί την ψυχική σας ηρεμία αυτήν την περίοδο, ωστόσο τα τρυφερά λόγια του συντρόφου σας θα είναι μια πολύ σημαντική βοήθεια για εσάς.

Πηγή: oroskopos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add