Το κανάλι Epsilon ζητά 690.000 ευρώ από τους Καραβάτου-Κατσούλη -Τι έγινε στο δικαστήριο - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 27, 2017

Το κανάλι Epsilon ζητά 690.000 ευρώ από τους Καραβάτου-Κατσούλη -Τι έγινε στο δικαστήριο

Καραβάτου-Κατσούλης /Φωτογραφία: NDP
Εκτός του Νίκου Καρβέλα το κανάλι Epsilon έχει κινηθεί νομικά κατά του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου, με την υπόθεση να φθάνει στο δικαστήριο. 

Με αίτησή του το κανάλι ζητάει συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας των παρουσιαστών και ειδικότερα τη δέσμευση ποσού ύψους 160.000 ευρώ, ενώ υπενθυμίζεται πως με την αγωγή του ζητά από τους παρουσιαστές 690.000 ευρώ ως αποζημίωση.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, ο Κρατερός Κατσούλης βρέθηκε στο δικαστήριο και τα πρώτα λεπτά της διαδικασίας αναλώθηκαν σε ενστάσεις αλλά και στη συζήτηση σχετικά με το ποιος είναι πλέον ο ιδιοκτήτης του καναλιού.

Από την πλευρά του σταθμού εμφανίστηκε, προκειμένου να καταθέσει, ο φοροτεχνικός και σύμβουλος της εταιρίας Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε. «Κοιτάξτε, υπήρξε μια διένεξη και τελικά η εκπομπή διεκόπη. Έκτοτε υπάρχουν απαιτήσεις και από τα δύο μέρη. Εμείς ζητούμε αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμηση και ηθική βλάβη με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε το ζευγάρι στα κανάλια, αν και βάσει συμβολαίων απαγορευόταν να προχωρήσουν σε αυτές. Ο κ. Κατσούλης έκανε δηλώσεις ότι το κανάλι δεν πληρώνει το προσωπικό και ότι η εταιρία δεν είναι φερέγγυα. Αντίστοιχα, η κυρία Καράβατου έκανε δηλώσεις με το ίδιο περιεχόμενο σε γνωστό περιοδικό, ενώ το κανάλι ήταν συνεπές, με καθυστέρηση μόλις 15-20 ημερών. Όταν διασύρεται ένας σταθμός, υπάρχει πρόβλημα γιατί στη συνέχεια δεν μπορούμε να βρούμε εργαζομένους, αρνούνται να έρθουν», ανέφερε ο μάρτυρας.


Στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους που ώθησαν το κανάλι στη διακοπή της συνεργασίας με το τηλεοπτικό δίδυμο, υπογραμμίζοντας ότι είχαν πέσει τα ποσοστά τους κάτω από το μέσο όρο του καναλιού. «Είχαν πέσει κάτω από το 7%, που ήταν ο μέσος όρος, έκαναν 4,5% σταθερά. Ο κ. Κατσούλης δεν ερχόταν στην εκπομπή επικαλούμενος λόγους υγείας, ενώ το βράδυ πήγαινε στο θέατρο», είπε, με το δικηγόρο του καναλιού να παίρνει το λόγο για να ζητήσει τη δέσμευση των εσόδων των εταιριών του ζευγαριού, που έχει κλείσει πλέον νέο συμβόλαιο.

«Τα περιουσιακά στοιχεία είναι μικρά. Αγγίζουν τις 3.000 ευρώ, αλλά ζητάμε να δεσμευθούν οι απαιτήσεις που θα έχουν στο Star. Διεκδικούνται και ποινικές ρήτρες για παράβαση όρων συμβολαίου. Ήταν μια ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδος πέρυσι. Υπήρχε το θέμα των αδειών εθνικής εμβέλειας και αυτή η ιστορία έκανε ζημιά στη φερεγγυότητα του σταθμού», ανέφερε ο δικηγόρος του καναλιού «Ε».



Δεν υπάρχουν σχόλια: