Ρώτησε τον καθηγητή της αν μπορεί να φέρει τον σκύλο της μέσα στην τάξη. Η απάντησή του; Την άφησε άγαλμα! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 20, 2017

Ρώτησε τον καθηγητή της αν μπορεί να φέρει τον σκύλο της μέσα στην τάξη. Η απάντησή του; Την άφησε άγαλμα!

Η Jessica Lewis αποφάσισε να εκκενώσει το Statesboro της Georgia, την πόλη όπου σπούδαζε, και να επιστρέψει στην Atlanta πριν φτάσει ο τυφώνας Irma. Υπήρχαν όμως δύο προβλήματα. Το ένα ήταν ότι έπρεπε να πάει σε ένα μάθημα και το άλλο ότι έπρεπε να πάρει μαζί της την σκυλίτσα της, την Luna. Έτσι έκανε αυτό που θα έκανε κάθε λάτρης των σκύλων: έγραψε ένα e-mail στον καθηγητή της και τον ρώτησε αν θα μπορούσε να πάρει μαζί της στο μάθημα την Luna.

«Dr Kennedy, ονομάζομαι Jessica Lewis», έγραψε. «Ξέρω ότι η απάντηση σε αυτό πιθανόν να είναι όχι, αλλά σκέφτηκα ότι είστε αρκετά χαλαρός καθηγητής για να πείτε ναι και είπα να το δοκιμάσω. Μπορώ να φέρω τον σκύλο μου στο μάθημα σήμερα;» Πώς απάντησε ο καθηγητής; Διαβάστε παρακάτω.



Η Jessica Lewis αποφάσισε να μαζέψει το θάρρος της και να ρωτήσει τον καθηγητή της στο κολέγιο αν μπορούσε να φέρει τον σκύλο της στο μάθημα.


«Dr Kennedy, Ονομάζομαι Jessica Lewis και παρακολουθώ το μάθημα Εισαγωγή στην Πολιτική Ιστορία στις 3.30 μ.μ. Ξέρω ότι η απάντηση σε αυτό πιθανόν να είναι όχι, αλλά σκέφτηκα ότι είστε αρκετά χαλαρός καθηγητής για να πείτε ναι και είπα να το δοκιμάσω. Μπορώ να φέρω τον σκύλο μου στο μάθημα σήμερα; Θα με εξυπηρετούσε πολύ, γιατί το μάθημα σας είναι το τελευταίο που έχω σήμερα και πρέπει να φύγω κατευθείαν μόλις τελειώσει για να επιστρέψω στο σπίτι μου στην Atlanta το συντομότερο δυνατόν (προσπαθώντας όσο μπορώ να αντιμετωπίσω το μποτιλιάρισμα της καταιγίδας, αλλά το μάθημα σας είναι σημαντικό για μένα και δεν θέλω να το χάσω). Έτσι δεν θα χρειαστεί να γυρίσω στο διαμέρισμα μου και να την πάρω πριν ξεκινήσω. Υπόσχομαι ότι θα είναι καλή και πολύ λίγο άτακτη. Έχω επισυνάψει μερικές φωτογραφίες της παρακάτω για να σας πείσω για το πόσο γλυκιά είναι.

Ευχαριστώ πολύ,
Jessica Lewis»
Η Jessica και η Luna έφευγαν από την πόλη όπου σπουδάζει, αλλά ήθελε πολύ να πάει στο μάθημα του Dr Kennedy.

Ήλπιζε να φτάσει στην οικογένεια της στην Atlanta πριν τον τυφώνα Irma, γι’αυτό έπρεπε να πάρει την Luna μαζί της.


Αυτή ήταν η απάντηση του καθηγητή:
«Νομίζεις ότι αποκαλώντας με “χαλαρό” θα με πείσεις να πω ναι; Γιατί δεν πιάνει.
Αυτό που πιάνει είναι ότι ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙΣ.»
«Του άρεσε πολύ που ήρθε και δεν είχε κανένα παράπονο», είπε η Jessica. «Ήταν τέλειος.»


«Εκείνη είχε πολύ καλή συμπεριφορά στην τάξη.»


Τουλάχιστον για το μεγαλύτερο μέρος του μαθήματος.


Σύμφωνα με την Jessica, η Luna έκανε βόλτες, την χάιδεψαν όλοι και έκανε καινούριους φίλους.


Κατάφεραν να φύγουν με ασφάλεια μετά το μάθημα χάρη στον απίθανο καθηγητή.


Credit: BoredPanda

Πηγή: fanpage.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: