Ο τυφώνας Χάρβεϊ ξέβρασε θαλάσσιο «τέρας» σε παραλία του Τέξας - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 15, 2017

Ο τυφώνας Χάρβεϊ ξέβρασε θαλάσσιο «τέρας» σε παραλία του Τέξας

«Ίσως να πρόκειται για ένα είδος χελιού», εκτιμούν οι επιστήμονεςΈνα μεγάλο πλάσμα με τεράστιο στόμα, κοφτερά δόντια και... δίχως μάτια, «ξεβράστηκε» σε παραλία του Τέξας, μετά το σφοδρό χτύπημα του τυφώνα Χάρβεϊ στην περιοχή, πριν από λίγες ημέρες.

Η αναφορά για την παρουσία του μεγάλιου θαλάσσιου πλάσματος στην Texas City Beach έγινε πριν από λίγα 24ωρα, αλλά οι αμερικανικές υπηρεσίες ήταν επικεντρωμένες στη διάσωση των ανθρώπων που είχαν πληγεί από τις πλημμύρες και στην αποκατάσταση των ζημιών σε δίκτυα και υποδομές.

Ο πολίτης που το ανακάλυψε, το τράβηξε φωτογραφίες, τις οποίες ανέβασε στο twitter, ώστε, όπως δήλωσε, «να το δουν πολλοί επιστήμονες».

Από τις φωτογραφίες, ορισμένοι επιστήμονες εξέφρασαν την εκτίμηση ότι πρόκειται για ένα είδος χελιού, το οποίο βέβαια είναι τεράστιο και με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Ανάλογα πλάσματα έχουν αναφερθεί στον κόλπο του Μεξικού, όπως ουδέποτε έχει αιχμαλωτιστεί κάποιο, ώστε να μελετηθεί.

Τα μεγάλα χέλια διαβιώνουν σε βάθος μεταξύ 30 και 90 μέτρων και περνούν τη ζωή τους κρυμμένα σε βράχια.

Ειδικός επιστήμονας στα χέλια, ανέφερε ότι αυτό που βλέπει στην παραλία, φέρει στοιχεία από τρία μεγάλα είδη χελιών, τα οποία διαβιώνουν στον κόλπο του Μεξικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: