Μήπως έχετε και εσείς το γράμμα Χ στις παλάμες σας; Δείτε τι συμβολίζει… - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 17, 2017

Μήπως έχετε και εσείς το γράμμα Χ στις παλάμες σας; Δείτε τι συμβολίζει…


Με βάση την αρχαία γνώση της χειρομαντείας , γνωρίζουμε πως οι γραμμές στην παλάμη και τα σύμβολα που δημιουργούν συνδέονται με την προσωπικότητά μας και τις μελλοντικές προοπτικές όσον αφορά την καριέρα, τη ζωή, το γάμο, τα χρήματα και την υγεία μας.

Αρχαία βιβλία χειρομαντείας

Αυτή η δημοφιλής αρχαία πρακτική που προλέγει το μέλλον μέσα από τη μελέτη της παλάμης, έχει τις ρίζες στην ινδική (ινδουιστική-Βεδική) αστρολογία. Με βάση διάφορες γραφές σε όλο τον κόσμο, έχει συναχθεί το συμπέρασμα ότι αρκετές χιλιάδες χρόνια πριν, ο ινδουιστής σοφός Valmiki είχε γράψει ένα βιβλίο που περιέχει 567 στροφές για την ρίζα ανάγνωσης της παλάμης.

Η προέλευση ανάγνωσης της παλάμης

Πιστεύεται ότι από την Ινδία, η γνώση και η πρακτική της χειρομαντείας εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο, μέσα από την Κίνα, το Θιβέτ, την Αίγυπτο, την Περσία και σε πολλές άλλες χώρες της Ευρώπης.

Ελληνική αστρολογία

Λέγεται επίσης ότι ο Έλληνας λόγιος Αναξαγόρας, κατά το χρόνο του γύρω από την ινδική υπο-ήπειρο έμαθε τη χειρομαντεία και στη συνέχεια μοιράστηκε τη γνώση του με τον Ερμή.

Τα μυστικά του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Ο Αριστοτέλης βρήκε την πραγματεία σχετικά με το θέμα της χειρομαντεία σε ένα από τους βωμούς του Ερμή, το οποίο στη συνέχεια παρουσίασε στο Μέγα Αλέξανδρο. Ο τελευταίος ενδιαφέρθηκε πολύ για το θέμα και άρχισε την επιθεώρηση του χαρακτήρα των αξιωματικών του αξιολογώντας τις γραμμές στις παλάμες τους.

Λέγεται επίσης ότι ο Έλληνας λόγιος Αναξαγόρας, κατά το χρόνο του γύρω από την ινδική υπο-ήπειρο έμαθε τη χειρομαντεία και στη συνέχεια μοιράστηκε τη γνώση του με τον Ερμή.

Φήμη

Αν και δεν υπάρχει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο για αυτό, μερικοί λένε ότι ο Μέγας Αλέξανδρος μελέτησε σε βάθος τις δικές του παλάμες και οργάνωσε τη ζωή του ανάλογα, και κανείς δεν είχε τα ίδια σημάδια, γραμμές και σύμβολα στις παλάμες του όπως αυτές που είχε αυτός.

Το γράμμα Χ στις παλάμες

Αιγυπτιακές μελετητές λένε ότι ο Μέγας Αλέξανδρος, είχε αυτό το μοναδικό σύμβολο στην παλάμη του, που σπάνια βρισκόνταν σε οποιονδήποτε άλλον στον κόσμο. Τον τελευταίο καιρό, μόνο το 3% του συνολικού πληθυσμού φέρεται να έχει ακριβώς το ίδιο σημάδι στη παλάμη του- Το σύμβολο Χ

Ερευνητική μελέτη σχετική με τη χειρομαντεία

Προκειμένου να προσδιοριστεί η αξιοπιστία του ισχυρισμού αυτού το Πανεπιστήμιο STI της Μόσχας, διεξήγαγε πρόσφατα μια έρευνα και αποκάλυψε ένα έγγραφο σχετικά με το θέμα του συμβόλου Χ στις παλάμες και κατα πόσο αυτό συνδέεται με τη μοίρα των ανθρώπων που το έχουν.

Σημάδι ενός μεγάλου ηγέτη

Το Πανεπιστήμιο συνέλεξε και ανέλυσε τα δεδομένα πάνω από 2 εκατομμύρια ανθρώπους, τόσο ζωντανών όσο και νεκρών και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι, που είχαν το γράμμα Χ και στις δύο παλάμες, είτε ήταν/ είναι ηγέτες ή ήταν/ είναι πολύ δημοφιλή άτομα στην κοινωνία, και όλοι τους θυμόμαστε για τα μεγάλα πράγματα που κατάφεραν και έκαναν.

Οι άνθρωποι που έχουν ή / και το σύμβολο Χ στις παλάμες τους

Από τα σπάνια άτομα, που είχαν αυτό το σύμβολο, ήταν ο μεγάλος Έλληνας αυτοκράτορας Μέγας Αλέξανδρος και ο Πρόεδρος Αβραάμ Λίνκολν. Και, άλλο ένα πρόσωπο που έχει αυτό το σύμβολο και είναι ζωντανό και είναι δύσκολο να το αγνοήσουμε- είναι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν .

Κληρονομιά

Όσοι έχουν το σύμβουλο Χ και στις δύο παλάμες τους, είναι άτομα που τα θυμόμαστε για πολύ καιρό ακόμα και μετά το θάνατό τους. Και, αυτοί που το έχουν μόνο στη μια παλάμη είναι εξαιρετικά επιτυχημένα και διάσημα πρόσωπα.

Χαρακτηριστικά της προσωπικότητας των ατόμων με το σύμβολο Χ στην παλάμη τους

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν μεγάλη έκτη αίσθηση ή διαίσθηση. Ή διαισθάνονται, τον κίνδυνο, και την απιστία, από την απόσταση του ενός χεριού. Σχηματίζουν ένα ειδικό ενεργειακό κύκλο γύρω τους, που οι άνθρωποι που τους περιτριγυρίζουν απλά δεν μπορούν να εισχωρήσουν σε αυτόν..

Σε περίπτωση που κάποιος τους πει ψέματα τότε, απελευθερώνεται η χειρότερη πλευρά του εαυτού τους. Συγχωρούν, αλλά ποτέ δεν ξεχνούν. Κανείς δεν μπορεί να τους βλάψει, καθώς η τύχη είναι με το μέρος τους.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι σκληροί, διαισθητικοί, έχουν μεγάλη γνώση και τη μνήμη ενός ελέφαντα. Προσαρμόζονται και δεν κάνουν φασαρία για τις αλλαγές που γίνονται γύρω τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: