Θεσσαλονίκη: Τρεις νεκροί σε τροχαίο - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 19, 2017

Θεσσαλονίκη: Τρεις νεκροί σε τροχαίο

Τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο. Ήταν τρεις τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη όταν δυο μηχανές μεγάλου κυβισμού “καρφώθηκαν” πάνω σε ένα αυτοκίνητο. Νεκροί πατέρας και γιος που επέβαιναν στην ίδια μηχανή. Στο τροχαίο σκοτώθηκε και ένας νεαρός άνδρας 28 ετών, ενώ η 18χρονη φίλη του τραυματίστηκε σοβαρά.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Μ. Ανδρόνικου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι δύο μηχανές με τα τέσσερα άτομα κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα. Το αυτοκίνητο με οδηγό έναν 67χρονο έκοψε ταχύτητα και κινήθηκε αριστερά.

Οι μηχανές “καρφώθηκαν» με μεγάλη ταχύτητα στο πλάι του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να χάσουν ακαριαία τη ζωή τους οι επιβαίνοντες στη μια μηχανή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται έναν 22χρονο και τον πατέρα του.

Οι επιβαίνοντες στη δεύτερη μηχανή ένας νεαρός άνδρας 28 ετών και μια 18χρονη κοπέλα τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Δυστυχώς εκεί εξέπνευσε ο 28χρονος οδηγός της μηχανής, ο οπίος σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη σύγκρουση είχε διαμελιστεί.

Στο ΙΧ που φέρεται να προκάλεσε το τροχαίο επέβαινε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι τουριστών από την Τσεχία, το οποίο μόλις είχε φτάσει στη Θεσσαλονίκη και θα κατευθυνόταν για την Χαλκιδική.
Εικόνες – σοκ από το τροχαίο




Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: