5 Εμφανή Σημάδια πως ο νόμος της έλξης λειτουργεί υπέρ σας! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 23, 2017

5 Εμφανή Σημάδια πως ο νόμος της έλξης λειτουργεί υπέρ σας!

Ο νόμος της έλξης είναι μια σύγχρονη εκδοχή της αρχαίας φιλοσοφίας. Αν φανταστούμε μια ευκαιρία ή μια πτυχή της πραγματικότητας και επικεντρωθούμε σε αυτή, εργαστούμε προς την κατεύθυνση αυτή, μπορούμε να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες μας..

Είναι μια απλή ιδέα που όμως πολλοί άνθρωποι περιπλέκουν. Παρακάτω είναι μια λίστα με κοινά περιστατικά που συμβαίνουν καθώς αρχίζουμε να ενισχύουμε και να διευρύνουμε την επικοινωνία μας με το σύμπαν ή μια ανώτερη δύναμη.

  • Πάντα να νιώθετε έτοιμοι για αλλαγές

Δεν φοβάστε να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και τις προκλήσεις, δίνοντας όλη σας την ενέργεια στη ζωή. Δέχεστε τα πράγματα που δεν μπορούν να αλλάξουν και είστε ευγνώμονες για ό,τι μπορείτε να αλλάξετε. Η αλλαγή είναι αναγκαία και βασικό μέρος της ζωής. Καλωσορίζοντας συνεχώς την ροή της ζωής, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι θα είμαστε σε θέση να λάβουμε οφέλη και να απολαμβάνουμε τη ζωή καθώς και να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας.

  • Η προσοχή μας είναι στην παρούσα στιγμή!

Η παρούσα στιγμή είναι το μόνο χρονικό πλαίσιο στο οποίο έχουμε εξουσία. Το παρελθόν είναι μη αναστρέψιμο και υπόκειται σε ερμηνεία, ανάλογα σχετικά με το λόγο για τον οποίο ψάχνουμε και προσκολούμαστε σε αυτό.. Το μέλλον είναι εντελώς αβέβαιο και γεμάτο παραδοχές και προσδοκίες. Ο καλύτερος τρόπος για να εκδηλωθεί ένα καλύτερο αύριο είναι να κρατήσετε την παρούσα στιγμή σύμφωνα με τα θέλω σας.

  • Μπορείτε αβίαστα να μετατρέψετε τα αρνητικά σε θετικά..

Καταλαβαίνετε ότι δεν θα είστε επιτυχής σε ό,τι κάνετε πάντα. Εκτός από τις δικές μας αδυναμίες μερικές φορές αρνητικές επιρροές συσσωρεύονται γύρω μας, και περιορίζουν τις επιλογές μας. Αντιμετωπίστε την αρνητικότητα, ως λίπασμα, ως εργαλείο ώστε να το χρησιμοποιήσετε για να ενισχύσετε και να αναπτύξετε τα μοτίβα μέσα σας. Μάθετε από τα λάθη σας και να μην τα αφήσετε να σας σταθούν εμπόδιο.

  • Αισθάνεστε ευτυχείς και ουσιαστικοί..

Έχετε την ικανότητα σας να δίνεται μια αίσθηση του Ζεν, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στη ζωή σας. Είστε σίγουροι για την ικανότητά σας να μεγιστοποιείτε την συγκομιδή σας στα καλά πράγματα στη ζωή σας.

  • Καλά πράγματα συνεχίζουν να συμβαίνουν σε σας

Παρά τυχόν ελλείψεις..έχετε ευέλικτη νοοτροπία και εξελίσσεστε, αυτό σας βοηθά στο να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα και να μεγιστοποιήσετε οποιαδήποτε πιθανά οφέλη. Επίσης, έχετε μάθει να είστε ευγνώμονες για αυτά που έχετε, έτσι η στάση σας αυτή προσελκύει ακόμη περισσότερα οφέλη για εσάς..

Επιμέλεια κειμένου: healingeffect.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: