Θεσσαλονίκη: Ο οδηγός του αυτοκινήτου έστριψε απότομα χωρίς φλας παρασέρνοντας 3 ανθρώπους στο θάνατο - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 21, 2017

Θεσσαλονίκη: Ο οδηγός του αυτοκινήτου έστριψε απότομα χωρίς φλας παρασέρνοντας 3 ανθρώπους στο θάνατο

Από τη μια στιγμή στην άλλη, δύο οικογένειες βυθίστηκαν στο πένθος και μια 18χρονη φοιτήτρια χαροπαλεύει όταν ένα αυτοκίνητο διεμβόλισε δύο μηχανές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προκαλώντας τον θάνατο τριών ανθρώπων.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, αλλά και το πιθανότερο σενάριο που εξετάζει η αστυνομία, ο οδηγός του αυτοκινήτου, Γερμανός που μόλις είχε φτάσει στην Θεσσαλονίκη με την σύζυγό του, τσεχικής καταγωγής, και κατευθύνονταν προς Χαλκιδική, έκανε απότομη στροφή, χωρίς καν να ανάψει φλας, παρασύροντας τις δύο μηχανές που είχαν αναπτύξει ταχύτητα...

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γερμανός οδηγός πήρε λάθος πληροφορίες από το GPS, ενώ το αυτοκίνητο βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα της Βασιλέως Γεωργίου, έναν από τους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση τη Χαλκιδική. Όταν ο 67χρονος αντιλήφθηκε από το GPS του αμαξιού του, ότι έχει πάρει λάθος κατεύθυνση τότε ξαφνικά και χωρίς να ανάψει φλας προσπάθησε να στρίψει αριστερά προς την 3η Σεπτεμβρίου με αποτέλεσμα να κλείσει το δρόμο στις δύο μηχανές.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και τα σώματα των αναβατών εκτοξεύθηκαν μακριά... Ο 55χρονος πατέρας και ο 28χρονος γιος του οι οποίοι επέβαιναν πάνω στη μια μηχανή και είχαν ξυπνήσει αξημέρωτα για να πάνε για δουλειά, βρήκαν ακαριαίο θάνατο...

Ο 22χρονος Αντώνης, λάτρης των μοτοσικλετών και της ταχύτητας με συνοδηγό την αγαπημένη του Έλενα, φοιτήτρια στο ΑΠΘ, έτρεχαν με τη μηχανή, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου.

Η Έλενα είχε τις αισθήσεις της μέχρι και τη στιγμή που την παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπως και ο Αντώνης ο οποίος μιλούσε με τους μάρτυρες. Τους έλεγε ότι είναι καλά και ρωτούσε για την κατάσταση της αγαπημένης του Έλενας παρόλο που τα κάτω άκρα του ήταν διαμελισμένα...

Η άλλη μηχανή εκτοξεύτηκε ακόμα πιο μακριά από το σημείο που ήταν ο Αντώνης με την Έλενα. Η τροχαία βρήκε τρία κράνη στο δρόμο και το τέταρτο το φορούσε η Έλενα στο κεφάλι της, ακόμα και όταν την παρέλαβε το ασθενοφόρο.

Ήδη από χτες το πρωί, οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν μηνύματα για την υγεία της κοπέλας αλλά και για το θάνατο του 22χρονου είναι δεκάδες από φίλους, αλλά και από απλούς ανθρώπους που πληροφορήθηκαν το τραγικό γεγονός.

Μάλιστα, ένας φίλος του 22χρονου έγραψε το όνομα Αντώνης στην φρέσκια άσφαλτο από τα κολονάκια που επανατοποθετήθηκαν στο σημείο που έγινε το πολύνεκρο τροχαίο. Το όνομα του Αντώνη θα μείνει για πάντα χαραγμένο στο δρόμο, να θυμίζει ότι εδώ παίχτηκε η «τελευταία πράξη του δράματος», της σύντομης ζωής του.

Ο κ. Κώστας Εμανουηλίδης, διοικητής του νοσοκομείου Γ.Παπανικολάου μίλησε για την κατάσταση της υγείας της 18χρονης κοπέλας: «Έχει πολλαπλές κακώσεις στο κεφάλι, στο θώρακα και στα άκρα. Η αιμορραγία έχει ελεγχθεί, τα ζωτικά όργανα της κοπέλας δεν έχουν επηρεαστεί και υπάρχει ελπίδα, αλλά η κατάστασή της είναι κρίσιμη».

Ο 67χρονος οδηγός που προκάλεσε το πολύνεκρο δυστύχημα νοσηλεύτηκε για παρακολούθηση στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Γ.Παπανικολάου λόγω ιστορικού στεφανιαίας νόσου και κρατείται από την αστυνομία ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό συμβάν ερευνώνται.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

Θεσσαλονίκη: Τρεις νεκροί σε τροχαίο τα ξημερώματα (Φωτό)Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: