Θεσσαλονίκη: 34χρονο τέρας έκανε ενέσεις σε 5χρονα παιδάκια ... - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 14, 2017

Θεσσαλονίκη: 34χρονο τέρας έκανε ενέσεις σε 5χρονα παιδάκια ...


Τι φρικιαστικό έκανε 34χρονος από τη Θεσσαλονίκη σε ανήλικα παιδιά;

Με πολυετείς ποινές κάθειρξης τιμώρησε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο (ΜΟΔ) Θεσσαλονίκηςδύο άνδρες που κάθισαν στο εδώλιο, κατηγορούμενοι για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκων.

Επρόκειτο για δύο ξεχωριστές υποθέσεις που πήραν το δρόμο της Δικαιοσύνης ύστερα από καταγγελίες των ίδιων των θυμάτων.

Η πρώτη υπόθεση που εξέτασε το δικαστήριο αφορούσε 34χρονο, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 50 ετών, επειδή βίαζε τα ανήλικα παιδιά της συντρόφου του.

Ο ίδιος – μάλιστα – κατηγορείτο ότι χορηγούσε στα θύματά του (5 και 6 ετών αντίστοιχα) ηρεμιστικά σε ενέσιμη μορφή κι αφού εκείνα έπεφταν σε… λήθαργο ασελγούσε πάνω στα κορμάκια τους.

Οι συγκεκριμένες πράξεις τελέστηκαν το 2012 στην Ημαθία, αλλά αποκαλύφθηκαν τρία χρόνια αργότερα όταν στο μεταξύ τα δύο αδελφάκια, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, φιλοξενούνταν σε ίδρυμα της περιοχής.

Απολογούμενος, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε το σύνολο των πράξεων, ενώ το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο με οριακή πλειοψηφία (4-3).

39χρονος «ψάρευε» ανήλικους σε σχολεία.

Όσον αφορά τη δεύτερη υπόθεση, αυτή αφορούσε 39χρονο που «ψάρευε» ανήλικους μαθητές σε προαύλια σχολείων και αθλητικές εγκαταστάσεις της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Το ΜΟΔ τον καταδίκασε σε 29 χρόνια κάθειρξη για το βιασμό δύο 11χρονων αγοριών, πράξεις που τελέστηκαν το διάστημα από τον περυσινό Σεπτέμβριο έως τον φετινό Μάρτιο, όταν και συνελήφθη.

Ο ίδιος στην απολογία του ομολόγησε τη δράση του, κάνοντας λόγο για θυμό που είχε μέσα του.

Μετά τις καταδίκες του, οι δύο δράστες επέστρεψαν στις φυλακές προκειμένου να εκτίσουν τις ποινές τους (από τις οποίες εκτιτέα είναι τα 25 χρόνια).

Δεν υπάρχουν σχόλια: