Σάλος από τις αποκαλύψεις για τις ψευδείς ειδήσεις που μετέδιδε δημοσιογράφος στο Mega - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Αυγούστου 26, 2017

Σάλος από τις αποκαλύψεις για τις ψευδείς ειδήσεις που μετέδιδε δημοσιογράφος στο Mega

O δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού Mega, Ιάσονας Πιπίνης, παρουσίαζε ψευδείς πληροφορίες για το μέγεθος αντικυβερνητικών διαδηλώσεων στην Ελλάδα στα χρόνια του μνημονίου, εν γνώσει της διεύθυνσης του σταθμού,

η οποία δεν έκανε τίποτα για να το διορθώσει, ανέφερε στο twitter το site aixmi.gr, του δημοσιογράφου Χρήστου Παναγιωτόπουλου – πρώην Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης Mega για διάστημα 12 χρόνων.

Κατά τη διάρκεια αντιπαράθεσής του με τον γνωστό πολέμιο της Βενεζουέλας, Ιάσονα Πιπίνη, το aixmi καταγγέλλει ότι o δημοσιογράφος παρουσίαζε σαν 10.000 τους αγανακτισμένους.. στο Σύνταγμα, όταν ο αριθμός τους ξεπερνούσε τους 100.000, αλλά και για λάθη (;) στην κάλυψη της υπόθεσης Χριστοφοράκου.

To aixmi.gr αποκαλεί τον Πιπίνη «πυροβολημένο αγωνιστή της επαναστάσεως» ενώ σε άλλο σημείο δηλώνει ότι υπήρξαν παρεμβάσεις ατόμων, που δεν κατονομάζει, προκειμένου να μην απολυθεί από το σταθμό.

Ερωτηματικά προκαλεί πάντως το γεγονός ότι οι αρχισυντάκτες και η διεύθυνση του σταθμού δεν έκαναν τίποτα για να διορθώσουν τις ψευδείς, όπως παρουσιάζονται, ειδήσεις.


Πηγή: zoornalistas.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: