Οι hot τάσεις στα χρώματα των μαλλιών για το φθινόπωρο του 2017 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Αυγούστου 31, 2017

Οι hot τάσεις στα χρώματα των μαλλιών για το φθινόπωρο του 2017

Κάθε φορά που τελειώνει το καλοκαίρι τα μαλλιά μας έχουν υποστεί μία ελαφριά ταλαιπωρία και κακοποίηση θα μπορούσαμε να το πούμε, (τουλαχιστόν σε εμάς που τα βάφουμε). Ο ήλιος , το αλάτι της θάλασσας, το χλώριο της πισίνας , οι αραιωμένες επισκέψεις στο κομμωτήριο την εποχή που τα μαλλιά μας μας χρειάζονται πιο πολύ , προκαλούν στις τρίχες αφυδάτωση και το χρώμα που τα βάφαμε ξεθωριάζει συνήθως προς πιο ανοιχτούς τόνους.

Έτσι με τον Σεπτέμβρη και το φθινόπωρο να μας χτυπάνε την πόρτα φυσικό και επόμενο είναι να αναρωτηθούμε ποια θα είναι η επόμενη κίνηση μας όσον αφορά το χρώμα αφού με την αλλαγή του καιρού θέλουμε και μία αλλαγή στα μαλλιά μας η οποία θα μας βάζει στο ‘’κλίμα’’.

Οι hot φθινοπωρινές τάσεις του 2017 στα χρώματα για τα μαλλιά έρχονται να δώσουν ιδέες και σε εσάς που δεν βάφετε τα μαλλιά σας τακτικά ,αλλά προτιμάτε τις αντάυγειες ή το ombre look, αλλά και σε εσάς που γνωρίζετε την βαφή και την επιστροφή της ρίζας αρκετά καλά! Σε όποια κατηγορία και να ανήκετε , είτε επιθυμείτε μία πιο boldαλλαγή είτε κάτι πιο light σαν αποτέλεσμα τα dye hair trends του φθινοπώρου θα σας ενθουσιάσουν.

Hair Painting
Το hair painting είναι μία νέα τάση η οποία έρχεται να ανατρέψει ότι γνωρίζαμε μέχρι τώρα για τις ανταύγειες και το balayage. Το natural αποτέλεσμα αλλά και ο εύκολος τρόπος πραγματοποίησης του είναι αυτό που έχει κερδίσει τους διεθνείς hair experts και colorists όσο και τις γυναίκες που το έχουν δοκιμάσει. Το hair painting ή αλλιώς palm painting είναι ακριβώς αυτό, απλώνεται με τα χέρια καταργώντας την τεχνική του πινέλου στις αντάυγειες προσφέροντας ένα soft και όχι τόσο επιτηδευμένο look.
Το hair painting θα σας γλιτώσει επίσης αρκετές επισκέψεις στο κομμωτήριο συγκριτικά με άλλες τεχνικές βαφών καθώς το φυσικό του αποτέλεσμα δίνει περιθώριο στο χρονικό διάστημα που χρειάζεστε για την ανανέωση του.


Our @allure Best of Beauty Aaward winning Lip Crayon! Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add