Ποιος είναι ο γιος του Πρέκα που επιτέθηκε σε πάνω από 50 γυναίκες και συνελήφθη από την αστυνομία! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Αυγούστου 10, 2017

Ποιος είναι ο γιος του Πρέκα που επιτέθηκε σε πάνω από 50 γυναίκες και συνελήφθη από την αστυνομία!

Ο διάσημος ηθοποιός ετοιμάζεται να παντρευτεί για πρώτη φορά στα 75 του χρόνια. Και ενώ δηλώνει δημόσια ότι έχει βρει τη γυναίκα που έψαχνε σε όλη του τη ζωή, θυμόμαστε ότι γαμπρός μπορεί να μην έχει ντυθεί ως τώρα, όμως πατέρας έχει γίνει.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από δυο χρόνια στην εκπομπή «Join Us» και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ο Κώστας Πρέκας μίλησε μεταξύ άλλων και για τον γιο του, 34 ετών σήμερα, ο οποίος μεγάλωσε με τη μητέρα του.

«Ο μεγαλύτερος δεσμός μου ήταν 18 χρόνια και ο μικρότερος 8 χρόνια. Ήταν έρωτας!», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο Κώστας Πρέκας, υπογραμμίζοντας ότι υπήρξε «απόλυτα πιστός με κάθε σχέση μου. Η γυναίκα είναι το τρυφερότερο στοιχείο που υπάρχει στη φύση και δεν θα μπορούσα να το προδώσω».

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον γνωστό ηθοποιό αν μετάνιωσε που δεν παντρεύτηκε ποτέ, για να πάρει την απάντηση: «Είναι το μείον μου αν θέλεις. Ενώ τα ‘χω καταφέρει όλα, δεν κατέκτησα την οικογένεια, γιατί είμαι απόλυτος σε κάποια πράγματα».

Προφανώς αυτό αλλάζει τώρα. Τότε όμως ο Κώστας Πρέκας είχε αποκαλύψει ότι έχει έναν γιο -32 ετών τότε- και τον βλέπει κατά καιρούς, αφού μεγάλωσε με τη μητέρα του και σέβεται την οποιαδήποτε απόφαση τους.

Πηγή: Youweekly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add