Ηλεία: Θρήνος για τη μητέρα 2 παιδιών που την παρέσυρε απορριμματοφόρο - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Αυγούστου 30, 2017

Ηλεία: Θρήνος για τη μητέρα 2 παιδιών που την παρέσυρε απορριμματοφόρο

Τραγωδία με θύμα μία μητέρα δύο παιδιών – Την παρέσυρε απορριμματοφόρο – Στον εισαγγελέα ο οδηγός του οχήματος

Θρήνος για το θάνατο της 30χρονης Ανδριάνας Σταμόπουλου, η οποία έχασε τη ζωή της το πρωί της Τετάρτης (30/08/2017) όταν παρασύρθηκε από απορριμματοφόρο του Δήμου, στην περιοχή Συκιά Κατακόλου Ηλείας.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε όταν, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους οι αστυνομικοί από μαρτυρίες, η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στο πίσω μέρος του οχήματος, ανεβασμένη στην θέση (σκαλάκι) που υπάρχει. Το αυτοκίνητο κινήθηκε προς τα πίσω και άγνωστο πως, το θύμα βρέθηκε στο έδαφος και παρασύρθηκε από το βαρύ όχημα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την παρέλαβε την διακόμισε στο νοσοκομείο Πύργου. Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Κώστας Διαμαντόπουλος «το περιστατικό μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε λίγο αργότερα εξαιτίας της βαρύτητας των τραυμάτων της».

Συγκλονισμένος δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Δήμο Χρήστος Γαρύφαλλος. «Η συνάδελφος ήταν εργαζόμενη στον τομέα καθαριότητας με σύμβαση και ήταν παντρεμένη και μητέρα δύο μικρών κοριτσιών. Ακόμη δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς έγινε αυτό το δυστύχημα. Ο οδηγός του απορριμματοφόρου είναι από τους πλέον έμπειρους και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ».

Ο οδηγός του απορριμματοφόρου συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Την υπόθεση ερευνά το αστυνομικό τμήμα Πύργου.

Πηγή: Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add