Τα 12 ζώδια της Κυριακής 27/8/2017 - Magazino1

Breaking

Magazino1

003

adinf

Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017

Τα 12 ζώδια της Κυριακής 27/8/2017Κριός

Προσπαθείτε να κάνετε ο καλύτερο, σχετικά με την προσέγγισή σας. το άγχος σας για τελειομανία αυτή την στιγμή δεν θα σας βοηθήσει. Αντίθετα, θα δείτε μόνο τις λεπτομέρειες.

Ταύρος

Η δυσκολία στο να αποφασίσετε αυτή της στιγμή για το ποια πρέπει να είναι η κίνησή σας δεν θα σταματήσει την παρορμητικότητά σας αυτό όμως μπορεί να μετρήσει αρνητικά.

Δίδυμοι

Κάποιες δυσχερείς καταστάσεις, που μπορεί και να μην οφείλονται σε εσάς, θα κάνουν την κατάσταση πιο δύσκολη σήμερα. Σκεφτείτε πριν κάνετε κάποια συγκεκριμένη ενέργεια .

Καρκίνος

Εκτός από ερωτισμό, θα έχετε αποφασιστικότητα και μυστηριώδη εμφάνιση . Αυτά μπορούν να γίνουν τα όπλα σας για σήμερα, μπορείτε να κάνετε μεγάλη εντύπωση στο πρόσωπο που σας αφορά.

Λέων

Είσαστε σε μία εσωτερική σύγχυση . Δεν ξέρετε αν είναι «σωστό» το να συνεχίζετε να ασχολείστε με το ερωτικό σας παρελθόν . Πάρτε όμως αποφάσεις προτού δράσετε, να έχετε υπομονή .


Ίσως αισθανθείτε κάπως αμήχανα, διότι η δυνατότητά σας να επεξεργάζεστε τα πράγματα ακέραια και λογικά έχει περάσει πιο πίσω, εξαιτίας της παρορμητικότητας των συναισθημάτων σας.

Ζυγός

Θα χρειαστεί να ρίξετε όλη σας την προσοχή για να μην χάσετε αυτό το οποίο είστε αυτή τη στιγμή ακόμα σε θέση να δημιουργήσετε. Μην χάνετε χρόνο, είναι στιγμή για δράση .

Σκορπιός

Σήμερα θα καταλάβετε πως είστε οι άνθρωποι του μυστηρίου. Αυτό σημαίνει πως είτε θα πρέπει να μην κάνετε κάποια κίνηση, αλλά να περιμένετε το άλλο άτομο, είτε να είστε ιδιαίτερα διακριτικοί στις ενέργειες σας.


Προσπαθήστε να μην παίρνετε τα πάντα τόσο πολύ σοβαρά. Χαλαρώστε την ψυχή σας για να είναι έτοιμοι να διαισθανθείτε καταστάσεις, ώστε να είστε πιο κοντά στις σωστές επιλογές.


Ίσως να λαμβάνετε μπερδεμένα μηνύματα, τα οποία δυσκολεύεστε να αποκωδικοποιήσετε. Προτιμήστε να ξέρετε καλά την κατάσταση πριν κάνετε την κίνησή σας.


Καταφέρνετε μέσα από τον δυναμισμό σας και την απόφασή σας για αλλαγή να βάλετε τα πράγματα σε τάξη και να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας αφορά, προχωρήστε σε αυτή την κατεύθυνση .

Ιχθείς

Φοβάστε πως δυσκολεύεστε να αναλύσετε την κατάσταση λογικά και έχετε δίκιο. Όμως η αυξημένη σας διαίσθηση μπορεί να σας οδηγήσει εκεί ου πρέπει, εμπιστευτείτε την.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

005