ΕΟΠΠΕΠ: Αποτελέσματα Εξετάσεων Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης, 1ης Περιόδου 2017 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Αυγούστου 03, 2017

ΕΟΠΠΕΠ: Αποτελέσματα Εξετάσεων Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης, 1ης Περιόδου 2017

Ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ανακοινώνει τα αποτελέσματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης, 1ης Περιόδου 2017. 
Στη διαδικασία που διεξήχθη από τις 10 Ιουνίου έως και τις 2 Ιουλίου 2017 σε 12 Εξεταστικά Κέντρα σε όλη την Ελλάδα, συμμετείχαν 2.723 υποψήφιοι εκ των οποίων οι 2.381 επιτυχώς και οι οποίοι εντάσσονται στο Μητρώο Εκπαιδευτών Ενηλίκων με Πιστοποιημένη Εκπαιδευτική Επάρκεια.

Η σχετική απόφαση αναρτήθηκε στη Διαύγεια (link) σήμερα Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017.
Οι υποψήφιοι που κατοχύρωσαν βαθμολογία σε ένα από τα δύο μέρη (Γραπτή Εξέταση ή Επίδειξη Μικροδιδασκαλίας) και μπορούν να προσέλθουν σε επόμενες εξετάσεις για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία πιστοποίησης της εκπαιδευτικής τους επάρκειας είναι 269. 
Τέλος, οι υποψήφιοι που απέτυχαν στο σύνολο της διαδικασίας και θα πρέπει να την επαναλάβουν από την αρχή ανέρχονται σε 73. 
Οι Βεβαιώσεις των επιτυχόντων θα εκδοθούν κατόπιν αιτήσεως τους στο επόμενο χρονικό διάστημα, όμως οι Πιστοποιημένοι πια Εκπαιδευτές Ενηλίκων μπορούν να ενημερώνονται από το ηλεκτρονικό τους χαρτοφυλάκιο http://trainers.eoppep.gr καθώς και από την ιστοσελίδα του Οργανισμού http://www.eoppep.gr/index.php/el/search-for/adult-educators για τα πιστοποιημένα προσόντα τους (ειδικότητα, ΣΤΕΠ, κωδικοί ΕΚΟ, κλπ). 

Σημειώνεται πως ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π πάντα με γνώμονα το συμφέρον των υποψηφίων ολοκλήρωσε τη διαδικασία διενέργειας εξετάσεων αλλά και βαθμολόγησης και έκδοσης των αποτελεσμάτων σε σύντομο χρονικό διάστημα, προκειμένου να έχουν οι όλοι ενδιαφερόμενοι απρόσκοπτη πρόσβαση στην απασχόληση, ενόψει και του νέου σχολικού έτους. 
Για την αναλυτική ανακοίνωση πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: