Κρίνεται σήμερα η δεύτερη ασυλία στο Survivor - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Κυριακή, Ιουλίου 02, 2017

Κρίνεται σήμερα η δεύτερη ασυλία στο Survivor

Λίγα 24ωρα απομένουν μέχρι να ανακηρυχθεί ο νικητής του Survivor, το παιχνίδι επιβίωσης που καθήλωσε τους τηλεθεατές σε όλη τη διάρκεια της προβολής του. Απόψε κρίνεται η δεύτερη ασυλία, που θα εξασφαλίσει, σε όποιον την κερδίσει, απευθείας συμμετοχή στον ημιτελικό της Τρίτης. Την πρώτη την είχε κερδίσει ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν σήμερα το τελευταίο αγώνισμα του φετινού Survivor, καθώς και το τελευταίο «Συμβούλιο του Νησιού». Οι παίκτες θα κληθούν να ψηφίσουν τον προτεινόμενο παίκτη προς αποχώρηση κι ο Σάκης Τανιμανίδης θ’ ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που έχει τις λιγότερες ψήφους, σύμφωνα με την 24ωρη ψηφοφορία.

Οι δύο που θα μείνουν θα τεθούν και πάλι στην κρίση του κοινού, στο επεισόδιο της Δευτέρας. Ο ένας θα φτάσει μέχρι την πηγή αλλά δεν θα πιει νερό, αφού θα αποχωρήσει αμέσως πριν τον ημιτελικό. Ο άλλος θα περάσει στον ημιτελικό, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους δύο που είχαν κερδίσει τις ασυλίες.

Ο ημιτελικός θα διεξαχθεί την Τρίτη και ο τελικός την Τετάρτη. Τόσο το ζευγάρι του τελικού όσο και ο τελικός νικητής θα αναδειχθούν μέσω ψηφοφοριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: