Μαζί με τη θεία του την Ελένη στο σεισμό της Βρίσας έθαψε και το όνειρό του για τις πανελλαδικές - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Δευτέρα, Ιουλίου 17, 2017

Μαζί με τη θεία του την Ελένη στο σεισμό της Βρίσας έθαψε και το όνειρό του για τις πανελλαδικές

Όπως όλοι οι νέοι που δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις έτσι και ο Σταύρος Βαληλής, ο ανιψιός της Ελένης που έχασε τη ζωή της στο σεισμό της Λέσβου, είχε πολλά όνειρα για το μέλλον. Ήθελε να περάσει στο Πολυτεχνείο, όμως επειδή δεν ήταν καλός στα μαθηματικά «πόνταρε» να γράψει καλά στην Χημεία που ήταν και το δυνατό του σημείο.

Δύο μέρες πριν δώσει το αγαπημένο του μάθημα έγινε ο σεισμός ο οποίος στοίχησε τη ζωή της αγαπημένης του θείας, Ελένης. Η εικόνα της στοίχειωσε το μυαλό του νεαρού αγοριού και τον βύθισε στο πένθος.


«Λίγα λεπτά μετά το σεισμό, προσπαθώντας να καταλάβω τι έγινε πληροφορήθηκα για την κατάρρευση του σπιτιού του θείου. Παντού ερείπια ως το σημείο όπου αρχίσαμε να προσπαθούμε να καταλάβουμε ποιοι ήταν θαμμένοι κάτω από τόνους υλικών» είπε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Σταύρος.

Που να του μείνει μυαλό για διάβασμα αφού δύο μέρες μετά να αποτυπώνει τις γνώσεις του στην κόλλα των εξετάσεων έπρεπε να κάνει την καρδιά του πέτρα και να πει το τελευταίο αντίο στην αγαπημένη του θεία.

Ο Σταύρος Βαληλής απόφοιτος του Γενικού Λυκείου στο γειτονικό Πολιχνίτο, της θετικής κατεύθυνσης με μάθημα επιλογής τα μαθηματικά συγκέντρωσε 13.807 μόρια και το όνειρό του να μπει στο Πολυτεχνείο βάφτηκε μαζί με την αγαπημένη του θεία, την Ελένη.

Ο νεαρός τώρα ελπίζει στην ποσόστωση που θα ανακοινώσει το υπουργείο Παιδείας, αφού τα πράγματα για την οικογένειά του είναι δύσκολα μιας και με ένα βενζινάδικο που διαθέτουν θα πρέπει να ταΐσουν τρία στόματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add