Χανταμπάκης: Αποχώρησα με 86% από το Survivor - Magazino1

Breaking

Magazino1

003

adinf

Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Χανταμπάκης: Αποχώρησα με 86% από το Survivor

Την αποκάλυψη πως αποχώρησε με ποσοστό 86% από το Survivor έκανε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Οπως είπε ο πρώην παίκτης των «Διάσημων», ο κόσμος ψηφίζει σύμφωνα με τα όσα βλέπει στην τηλεόραση.

«Ο κόσμος έχει τα δικά του κριτήρια και αποφασίζει. Εμείς ζούμε μία κατάσταση και ο κόσμος αποφασίζει με αυτά που βλέπει στην τηλεόρασή του. Εγώ, για παράδειγμα, αποχώρησα με 86% από το παιχνίδι», είπε σε δηλώσεις του στον «ΣΠΟΡ FM».

Οι φανατικοί του Survivor «τα έβαλαν» με τον Στέλιο Χανταμπάκη, θεωρώντας τον αρχηγό κλίκας στην ομάδα των «Διάσημων», όπου είχε κάνει στην άκρη τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον έβγαζε συνέχεια υποψήφιο, ενώ είχε μια αρνητική στάση και απέναντι στην Ειρήνη Παπαδοπούλου.

«Ετοιμάζουμε μία εκπομπή στον ΣΚΑΪ, έχουμε μία καλή συνεργασία. Το είχαμε σκεφτεί πριν μπω στο παιχνίδι και λόγω της συμμετοχής μου στο Survivor, πήγαν πίσω τα γυρίσματα. Είναι μία εκπομπή που χωρίζεται σε ενότητες, με δικό μας πρωτογενές υλικό. Έχει να κάνει με παιδιά, οικογένεια. Είναι μία εκπομπή μία φορά την εβδομάδα. Διακοπές δεν νομίζω φέτος το καλοκαίρι. Ήταν λίγο διακοπές το Survivor, αν και δεν με συμφέρει που με ακούει η γυναίκα μου», δήλωσε σχετικά με τα μελλοντικά του σχέδια.Δεν υπάρχουν σχόλια:

005