Ουγγαρία-Ελλάδα 7-5 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Ιουλίου 28, 2017

Ουγγαρία-Ελλάδα 7-5

Η Ελλάδα... έσπασε τα δοκάρια, δεν σκόραρε για περίπου 20' και ο «κακός μας δαίμονας» Ουγγαρία με το 7-5 είναι στον τελικό. Στόχος πλέον το χάλκινο μετάλλιο κόντρα στον ηττημένο του Σερβία-Κροατία! 
Δεν χρειάζονται δάκρυα γι' αυτή την ομάδα, που έτσι κι αλλιώς για ακόμη μια χρονιά πέτυχε την αποστολή της. Βρέθηκε στην 4άδα ενός Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, κοίταξε στα ίσια την υπερδύναμη Ουγγαρία για μια θέση στον τελικό και πλέον θα διεκδικήσει την 3η θέση του βάθρου. Τα παιδιά του Θοδωρή Βλάχου, πέρα από το γεγονός ότι είχαν απεναντί τους την πανίσχυρη διοργανώτρια Ουγγαρία (κακός μας δαίμονας στα μεγάλα ραντεβού), είχαν και την τύχη απέναντί τους!
Στις κρίσιμες περιόδους, 2η και 3η, τα ελληνικά σουτ σταματούσαν με κάθε τρόπο στα δοκάρια των Μαγυάρων.
Έτσι το 4-3 υπέρ της Ελλάδος έγινε με την έναρξη της 4ης περίοδου 7-4 για τους οικοδεσπότες και κάπως έτσι οι ελπίδες για τελικό... ψαλιδίστηκαν.Οι Έλληνες διεθνείς δεν παράτησαν το μαχητικό πνεύμα αλλά όσο περνούσε η ώρα και η γκίνια συνεχίζονταν, έπεφτε η ψυχολογία και μοιραία ήρθε η ήττα και ο αποκλεισμός.
Άλλωστε η εθνική έμεινε χωρίς σκορ για περισσότερο από 20 λεπτά, αφού χαρακτηριστικό είναι ότι δεν βρήκαν δίχτυα στην 3η περίοδο, ενώ στην 4η σκόραραν 4 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε. Στόχος πλέον το χάλκινο μετάλλιο κόντρα στον ηττημένο του Σερβία-Κροατία, το απόγευμα του Σαββάτου στις 4μμ!

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-1, 3-3, 1-0, 1-1
ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Τάμας Μαρτζ): Νάγκι, Τόροκ, Μάνχερτζ, Ζάλανκι, Βάμος 2, Χοσνιάνσκι 2, Ντέκερ Αν., Γκορ – Νάγκι 1, Έρντελι 1, Βάργκα, Μέτσει, Χαράι 1, Ντέκερ Ατ. 

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς 3, Δελακάς, Δερβίσης, Φουντούλης 2, Καπότσης, Ποντικέας, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας, Βλαχόπουλος, Ζερδεβάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: