Δυστύχημα σε λούνα παρκ-Εκτοξεύτηκαν στον αέρα τα "βαγόνια"-1 νεκρός - Magazino1

Breaking

Μένουμε ασφαλείς - Δείτε τις οδηγίες

28/7/17

Δυστύχημα σε λούνα παρκ-Εκτοξεύτηκαν στον αέρα τα "βαγόνια"-1 νεκρός

Σκηνές τρόμου και πανικού εκτυλίχθηκαν σε λούνα παρκ του Οχάιο, όταν ένα από τα παιχνίδια εμφάνισε κάποια δυσλειτουργία, με αποτέλεσμα οι επισκέπτες που εκείνη την ώρα κάθονταν στα «βαγόνια» του να εκτοξευτούν στον αέρα.

Ο απολογισμός είναι ένας νεκρός και τουλάχιστον επτά τραυματίες, εκ των οποίων οι τρεις βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως περιέγραψε ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής, τα θύματα έπεσαν από τα καθίσματά τους και βρέθηκαν στον αέρα.

Το λούνα παρκ έκλεισε μέχρι να γίνουν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι.

Το παιχνίδι που εμφάνισε τη δυσλειτουργία είναι γνωστό ως «fireball» και μεταφέρει τους επιβάτες από τη μια πλευρά στην άλλη καθώς ταυτόχρονα περιστρέφεται.

Γιατρός που παρείχε τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες είπε πως εκείνοι εκτοξεύτηκαν με πολλή φόρα σε μεγάλο ύψος κι έπεσαν στο έδαφος. Παρομοίασε δε τα χτυπήματά τους με τα τραύματα από τροχαίο.

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, που επικαλείται το BBC, μεταξύ των τραυματιών είναι ένα 13χρονο παιδί ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο νεκρός είναι 18 ετών.

Το δυστύχημα συνέβη την Τετάρτη, την πρώτη ημέρα λειτουργίας του λούνα παρκ. Τοπικά μέσα αναφέρουν πως τις προηγούμενες ημέρες είχαν γίνει όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι ασφαλείας.Δεν υπάρχουν σχόλια: