Άλλαξε η διαδικασία αποχώρησης στο Survivor! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Πέμπτη, Ιουνίου 01, 2017

Άλλαξε η διαδικασία αποχώρησης στο Survivor!


Ουσιαστικά θα γίνει ένα γκάλοπ για τον αγαπημένο παίκτη ΚΑΙ από τους εννέα και με βάση τα αποτελέσματα θα υπάρξει η κατάταξή τους. Οι αγώνες ασυλίας και η διαδικασία υπόδειξης των υποψηφίων για αποχώρηση θα συνεχιστούν κανονικά, με τη μεγάλη διαφορά ότι το κοινό δεν θα ψηφίζει ανάμεσα στους υποψηφίους.

Αυτός που θα αποχωρήσει θα είναι ο υποψήφιος που βρίσκεται πιο χαμηλά από τους υπόλοιπους στη λίστα των "9" που θα προκύψει από την 24ωρη ψηφοφορία.

Αναλυτικά τι ενημέρωσε ο Σάκης Τανιμανίδης τους παίκτες, λίγο πριν γίνει γνωστό ότι θα φύγει ο Κώστας Κοκκινάκης: "Στο επόμενο συμβούλιο, οι τηλεθεατές θα έχουν στη διάθεσή τους 24 ώρες για να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη ή παίκτρια ανάμεσα ΚΑΙ στους εννέα παίκτες που θα έχουν απομείνει. Έτσι θα έχουμε μία κατάταξη και των εννέα παικτών και με αυτή την κατάταξη θα γίνουν οι επόμενες αποχωρήσεις.

Δηλαδή, θα γίνουν κανονικά οι αγώνες ασυλίας και μία ομάδα θα κερδίσει και η άλλη θα χάσει. Από την ομάδα που θα χάσει, θα γίνει κανονικά η ατομική ασυλία, θα έρθουμε στο συμβούλιο και θα γίνει κανονικά η ψηφοφορία και θα καταλήξουμε πάλι σε δύο υποψήφιους. Η' αν υπάρχει ισοψηφία σε περισσότερους.

Από αυτούς τους υποψήφιους, ο παίκτης που θα αποχωρήσει θα είναι αυτός που θα βρίσκεται πιο χαμηλά στην κατάταξη που θα μας έχει δώσει η 24ωρη ψηφοφορία του επόμενου συμβουλίου."

O Σάκης Τανιμανίδης περιγράφει τη νέα διαδικασία αποχώρησης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add