Χαλαρώστε κάνοντας διακοπές στο σπίτι σας - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Μαΐου 26, 2017

Χαλαρώστε κάνοντας διακοπές στο σπίτι σας

Μερικές φορές είναι ευκολότερο να χαλαρώσετε και να ξαναβρείτε τον εαυτό σας στους χώρους του σπιτιού σας
Εάν φέτος δεν καταφέρετε να κάνετε διακοπές μακρυά από το σπίτι σας μην απογοητεύεστε.

Επιλέξτε έναν ή περισσότερους από τους παρακάτω τρόπους για να μεταμορφώσετε τις διακοπές εντός σπιτιού αλλά και εντός πόλης σε μια ευχάριστη διαδικασία, αφιερώνοντας είτε ένα Σαββατοκύριακο είτε μια ολόκληρη εβδομάδα.
 Βάλτε το κινητό και το σταθερό τηλέφωνο στο αθόρυβο. Ελέγξτε τα μηνύματα και τις κλήσεις μόνο όταν πραγματικά το θέλετε.
 Βάλτε την αυτόματη απάντηση στο e-mail σας, με την οποία θα ενημερώνετε όλους εκείνους που θα σας αναζητήσουν ότι βρίσκεστε σε διακοπές.

Αποφύγετε να διαβάσετε εφημερίδα ή να δείτε ειδήσεις για λίγες μέρες. Όσο και αν δε θέλετε να το πιστέψετε ο κόσμος θα συνεχίσει να γυρίζει ακόμα και αν δεν ενημερώνεστε για την επικαιρότητα.
Νιώστε σαν να είστε σε ξενοδοχείο. Αποκτήστε μια προσωπική υπηρεσία στο σπίτι σας. Εξασφαλίστε δύο φορές την εβδομάδα έναν άνθρωπο για να αναλάβει τη φροντίδα του σπιτιού.
Αν σας αρέσει να μαγειρεύετε τώρα είναι η στιγμή να δοκιμάσετε νέες συνταγές και γεύσεις. Αν όχι, μπορείτε να φάτε στο αγαπημένο σας εστιατόριο ή να παραγγείλετε και να σας φέρουν το φαγητό κατευθείαν στο σπίτι σας.
Αν έχετε παιδιά μπορείτε να επιλέξετε μια μπέιμπι σίτερ η οποία θα τα απασχολεί για λίγες ώρες το πρωί ή το απόγευμα.

Επιλέξτε το αγαπημένο σας καλοκαιρινό τραγούδι. Αρχίστε να χορεύετε ή χαλαρώστε ακούγοντας το παρέα με ένα ποτήρι δροσερό χυμό.
Γεμίστε τη βεράντα σας με κεριά. Βάλτε την αγαπημένη σας μουσική και χαλαρώστε.

Φέρτε τον κινηματογράφο στο σπίτι σας. Επιλέξτε τις αγαπημένες σας ταινίες ή αυτές που δεν προλάβατε να δείτε τον χειμώνα και αγοράστε τα αγαπημένα σας σνακ.

Απενεργοποιήστε όλες τις ηλεκτρονικές σας συσκευές, κλείστε τα φώτα και αφεθείτε στη μαγεία του κινηματογράφου στο σπίτι σας. Επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ελληνικές ή ξένες σειρές που δεν προλάβατε να δείτε.

Κάντε δώρο στον εαυτό σας ένα μασάζ. Μπορείτε να το απολαύσετε στο σπίτι σας ή σε κάποιον εξειδικευμένο χώρο. Μην παραλείψετε όμως να ενημερώσετε τον θεραπευτή αν υποφέρετε από οποιοδήποτε πρόβλημα στη μέση.

Αποδράστε με ένα βιβλίο. Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι η καλύτερη ευκαιρία για να διαβάσετε όσα βιβλία δεν προλάβατε το χειμώνα. Διαλέξτε ένα άνετο μέρος με σωστό φωτισμό, φορέστε τα γυαλιά σας, δροσιστείτε με ένα παγωμένο ρόφημα, πάρτε ένα στυλό για να κρατάτε σημειώσεις και καλό διάβασμα.

Χαλαρώστε. Γεμίστε τη μπανιέρα σας με χλιαρό νερό, με τα αγαπημένα σας αιθέρια έλαια και αφρόλουτρα και διώξτε όλες τις αρνητικές σκέψεις.
Τέλος, σχεδόν όπου και αν μένετε μπορείτε να βρείτε δωρεάν εκδηλώσεις και σεμινάρια μέσω του διαδικτύου ή μέσω του δήμου. Θα βρείτε πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις για να διαθέσετε τον χρόνο σας και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους.

Πηγή: simplylife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add