Ο Τσανγκ αποκαλύπτει γιατί ψήφιζε την Ελισάβετ - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Μαΐου 10, 2017

Ο Τσανγκ αποκαλύπτει γιατί ψήφιζε την Ελισάβετ


Καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα ήταν ο Ορέστης Τσανγκ, ο οποίος αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από το παιχνίδι.

Ο πρώην παίκτης των "Μαχητών", μεταξύ άλλων μίλησε και για τη συμπαίκτριά του Ελισάβετ Αϊνατζόγλου και εξήγησε γιατί την είχε ψηφίσει πολλές φορές.

«Δεν ξέρω πόσες φορές την είχα ψηφίσει, αλλά δεν ψήφιζα πάντα την Ελισάβετ. Στην πρώτη ψηφοφορία ψήφισα την αδερφή της. Γιατί με βάση την αφαιρετική μέθοδο που ακολουθούσα όταν βγάζεις του παίκτες με το τρίπτυχό μου, θέλω να σου πω ότι η Ελισάβετ έχει τη συμπάθειά μου, είναι ένα καλό κορίτσι, όμως σε θέματα συμβίωσης και σε θέματα αγωνιστικά είναι σχετικά πίσω. Ήταν αρκετά πίσω, ειδικά στις αρχές του παιχνιδιού.

Έχει σημασία και με ποιον αντίπαλο παίζεις. Άλλο να χάνεις από τον Αγγελόπουλο, άλλο να χάνεις από έναν αδύναμο αγωνιστικά παίκτη, όπως η Λάουρα. Στις αρχές που ήμασταν πολλά άτομα, βάλαμε τους αδύναμους με τους αδύναμους και τους δυνατούς με τους δυνατούς, οπότε έχει μεγάλη διαφορά. Είναι θέμα και με ποιον έχεις παίξει.

Ο Ορέστης Τσανγκ ανέφερε επίσης ότι μετά το πάρτι της ένωσης, ήρθε πιο κοντά με την Ελισάβετ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το πάρτι της ένωσης ήταν κάτι το μοναδικό. Γιατί όταν πεινάς είναι διαφορετικά τα πράγματα. Όταν φτιαχτήκαμε, κάναμε μπάνιο, είναι όλα αλλιώς. Και πραγματικά η Ελισάβετ δεν είναι ένα από τα παιδιά που αντιπαθώ. Απλώς έπρεπε να την ψηφίζω. Ίσως δεν έπρεπε να έχω κερδίσει τόσες ασυλίες, γιατί βγήκα κακός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add