Κλείνουν δρόμοι για 7,5 ώρες αύριο στη Θεσσαλονίκη! - Magazino1

Breaking

Magazino1

003

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Κλείνουν δρόμοι για 7,5 ώρες αύριο στη Θεσσαλονίκη!

 
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με κλειστούς δρόμους θα υπάρχουν αύριο, Σάββατο από νωρίς το πρωί σε περιοχές της Θεσσαλονίκης. Αιτία είναι η διεξαγωγή του αγώνα δρόμου – πορείας 35 χλμ. με την επωνυμία «1η Ημέρα Αγωνιστικής Πορείας ‘ΤΡΟΠΑΙΟ Α΄ Π.Π.’, πρωτοβουλία Γ΄ Σώματος Στρατού». Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:


Ανακοινώνεται ότι, το Σάββατο (13-05-2017) λόγω διεξαγωγής του αγώνα δρόμου – πορείας 35 χλμ. με την επωνυμία «1η Ημέρα Αγωνιστικής Πορείας ‘ΤΡΟΠΑΙΟ Α΄ Π.Π.’, πρωτοβουλία Γ΄ Σώματος Στρατού», ο οποίος θα ξεκινήσει από την οδό Λαγκαδά (κοιμητήρια Zejtinlik) και θα καταλήξει στην είσοδο του οικισμού Πρόχωμα του Δήμου Χαλκηδόνας, με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή του και την ασφάλεια των δρομέων, από ώρα 06.30΄ δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων, όπως αυτό αναφέρεται παρακάτω:

– Στην οδό Λαγκαδά (Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης), από οδό Ακριτών μέχρι την οδό Στ. Δραγουμάνου και μόνο στο ρεύμα πορείας προς πλατεία Δημοκρατίας,

– Στην οδό Στ. Δραγουμάνου, από την οδό Λαγκαδά μέχρι την οδό Μιχαήλ Καλού και καθ’ όλο το πλάτος αυτής,

– Στην οδό Μιχαήλ Καλού, από την οδό Στ. Δραγουμάνου μέχρι την οδό Μοναστηρίου και καθ’ όλο το πλάτος αυτής,

– Στην οδό Μοναστηρίου – Νέα Μοναστηρίου (Δήμων Ευόσμου -Κορδελιού -Δέλτα), από την οδό Μιχαήλ Καλού μέχρι το ύψος της ΕΚΟ και μόνο στο ρεύμα πορείας προς έξοδο πόλης,

– Στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, από το ύψος της ΕΚΟ μέχρι την συμβολή της με την Επαρχιακή Οδό Θεσ/νικης – Αγ. Αθανασίου και μόνο στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του ρεύματος πορείας προς έξοδο πόλης,

– Στην Επαρχιακή Οδό Θεσ/νικης – Αγ. Αθανασίου, από την Ε.Ο. Θεσ/νικης – Έδεσσας μέχρι την Π.Ε.Ο. Θεσ/νικης – Ευζώνων (25ο χλμ.) και μόνο στο ρεύμα πορείας προς Χαλκηδόνα,

– Στην Π.Ε.Ο. Θεσ/νικης – Ευζώνων (25ο χλμ.), από την Επαρχιακή Οδό Θεσ/νικης – Αγ. Αθανασίου μέχρι το 33ο χλμ. αυτής (είσοδος οικισμού Προχώματος) και μόνο στο ρεύμα πορείας προς οικισμό Πρόχωμα.

Εφόσον κριθεί απαραίτητο, σύμφωνα και με την εξέλιξη του αγώνα, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία και στάση όλων των οχημάτων, προοδευτικά και ανάλογα με το χρονικό σημείο διέλευσης των δρομέων, καθ’ όλο το πλάτος του ρεύματος πορείας προς έξοδο πόλης της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας και συγκεκριμένα στο τμήμα αυτή που αναφέρεται ως άνω.

Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.

Οι εκδηλώσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν περίπου στις 14.00΄.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο κίνησης των δρομέων και να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν την διαδρομή.


πηγή: www.typosthes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: