Ζώδια: 31/5/2017 - Magazino1

Breaking

Magazino1

003

Τρίτη, 30 Μαΐου 2017

Ζώδια: 31/5/2017

Κριός
Η ημέρα φέρνει το φως του εσωτερικού σας εαυτού που εμφανίζεται στην αυτογνωσία που σας κάνει να δείτε την πραγματική αλήθεια των πραγμάτων. Επιπλέον, η συνείδηση σας δείχνει ότι η σύνεση είναι η καλύτερη αρετή που έχετε αυτή τη στιγμή για να μπορέσετε να λύσετε σωστά μια ερωτική κατάσταση που σας ανησυχεί.
Ταύρος

Σκέψεις και συναισθήματα σχετικά συγκρούονται. Νιώθετε σαν παλαιστής μπροστά σε μια καταρρέουσα ερωτική κατάσταση για την οποία αγωνίζεστε. Αυτό σας κάνει να κατανοείτε πώς να αντιμετωπίζετε τον κίνδυνο και θα δείξετε ότι έχετε τηδύναμη να κάνετε τα πράγματα να επανέλθουν - η επιτυχία θα είναι τελικά δική σας.

Δίδυμοι

Εξέλιξη στο μέλλον της σχέσης σας έρχεται σήμερα. Κάποιες παράνομες σκέψειςπου υπάρχουν σε αυτή την στιγμή είναι πραγματικά ένα πρόβλημα, ωστόσο έχετε αρκετή δύναμη για να τις ξεφορτωθείτε. Έχετε τη γοητεία σας υπέρ σας, ζητήστε από κάποιον που εμπιστευτείτε μια βοήθεια.

Καρκίνος

Σας απασχολεί το πώς όλοι οι άλλοι βλέπουν τη στάση μας ή τον τρόπο ύπαρξής σας. Η Σελήνη βλέπει τα ερωτικά σας, αν δεν ασχοληθείτε ούτε σήμερα με το φλερτ δεν κάνετε καλά αυτή τη στιγμή – βαθιά μέσα σας δεν μπορείτε να βρείτε την ησυχία μπροστά στον έρωτα.


Αυτό που δεν μπορείτε να κάνετε, κάτι απαγορευμένο, είναι μπροστά σας, ή είναι κρυμμένο από τον εαυτό σας. δεν σας αφορά πολύ η αφοσίωση και η πίστη . Βυθίζεστε μέσα στους πόθους σας, βρίσκετε ενδιαφέρον ένα πολλαπλό παιχνίδι. 


Ο έρωτας περνάει σήμερα μέσα από την πίστη σας σε κάτι "ανώτερο" και αυτή είναι η ημέρα της Ελπίδας. Ψάξτε μέσα σας για όλες τις απαντήσεις και διορθώστε όλα όσα νομίζετε ότι πρέπει να τροποποιήσετε, θα λάβετε βοήθεια αν το ζητήσετε. Ο έρωτας θα σας χαμογελάσει.


Να είστε ανοιχτός/η σε νέα συναισθήματα και φιλίες. Το πάθος μεγαλώνει και εξαφανίζεται και δεν υπάρχει τίποτα που μπορούμε να κάνουμε για να το αλλάξουμε αν δεν υπάρχει πραγματική αγάπη . Όλα λειτουργούν ως μια μαθησιακή εμπειρία που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τα σημαντικά πράγματα σε μια σχέση. Προσπαθήστε να εντοπίσετε ανάμεσα στους γύρω σας αυτόν που σας αγαπάει σιωπηλά.

Σκορπιός

Μια κατάσταση μεταμόρφωσης διαταράσσει την αγάπη σας. Τα συναισθήματά σας μεταβάλλονται σιγά - σιγά και κατευθύνονται προς άγνωστη επικράτεια. Να είστε ρεαλιστές, θα χρειαστεί πολλή αγάπη για να ξεπεραστεί αυτή η κατάσταση. Το έχετε μέσα σας. Να κάνετε μια προσπάθεια και να είναι γενναίοι.

Τοξότης

Μια λαχτάρα για το παρελθόν δεν σας αφήνει να εστιάσετε στο παρόν . Αυτό προκαλεί ανασφάλεια και έλλειψη εμπιστοσύνης σε σας. Νιώθετε ότι λείπει κάτι στη ζωή σας και αυτή η κατάσταση μπορεί να σας προκαλέσει κατάθλιψη .

Αιγόκερως

Πρέπει να ανοίξετε τα μάτια σας σε μια νέα ερωτική πραγματικότητα. Προσπαθήστε να συμμετάσχετε σε νέες δραστηριότητες, εκεί θα βρείτε την εταιρεία που χρειάζεστε. Θα διαπιστώσετε ότι κάποιος που θα προσπαθήσει να σας κάνει ευτυχισμένους. 


Βιώνετε μια εσωτερική μεταμόρφωση που έχει ξαφνικά ανοίξει τα μάτια σας και σας έκανε να δείτε τα όνειρά σας από μια διαφορετική οπτική γωνία. Τα πράγματα δεν είναι τόσο σημαντικά όσο νομίζατε ότι ήταν. Ως εκ τούτου, θα χτίσετε ένα νέο σύνολο ερωτικών αναγκών που θα δώσει προτεραιότητα στους αγαπημένους σας. Θα βρείτε την ευτυχία που επιθυμείτε πολύ σύντομα.

Ιχθείς

Εμπιστευτείτε όλους εκείνους τους ανθρώπους που ήταν πάντα δίπλα σας, παρόλο που μπορεί να σας πουν πράγματα που τώρα δεν θέλετε να ακούσετε. Ακούστε και λάβετε τις συμβουλές από καλούς φίλους, μπορεί να είναι πιο χρήσιμο από ό, τι φαντάζεστε. Αυτοί οι άνθρωποι σας αγαπούν, σας γνωρίζουν και μπορούν να έχουν μια αντικειμενική θέση. Ωστόσο, η τελική απόφαση θα είναι πάντοτε δική σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: