X Factor: Το μέντιουμ και ηθοποιός που διέκοψε το γυρισμα, γιατί θα έχανε την πτήση της - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Απριλίου 28, 2017

X Factor: Το μέντιουμ και ηθοποιός που διέκοψε το γυρισμα, γιατί θα έχανε την πτήση της

Μία απροσδόκητη εξέλιξη υπήρξε στην πρεμιέρα του γνωστού show τραγουδιού του ΣΚΑΙ. Μία διαγωνιζόμενη «εισέβαλε» στο πλατό των δοκιμαστικών και on camera ζήτησε από τους κριτές να πάρει την θέση της κοπέλας που εκείνη τη στιγμή θα διαγωνιζόταν καθώς έπρεπε να τρέξει να προλάβει… την πτήση της.


Όπως ανέφερε η παίκτρια που δήλωσε μέντιουμ και ηθοποιός έπρεπε να προλάβει την πτήση της για Ισλανδία για να προλάβει τα γενέθλια της κόρης της. Οι κριτές δέχτηκαν την «αλέγκρα» κίνηση και παρουσία της Άννας Μπίρτα Λεονταράκη η οποία τελικά ερμήνευσε το «Summertime» της Ella Fitzgerald.


«Το χάρηκες το τραγουδι. Μου άρεσε πολύ όπως είπες το τραγούδι αλλά με μπέρδεψες πολύ» ανέφερε ο Μπάμπης Στόκας μετά το τέλος .

Ο Γιώργος Μαζωνάκης από την άλλη φάνηκε προβληματισμένος και της είπε πως «τραγούδησες σαν ηθοποιός» ενώ η Τάμτα ζήτησε από την παίκτρια να σταματήσει να είναι υπερβολική στις κινήσεις της.


Με ψήφους 2-2 εν τέλει το θεατρικό της εμφάνισης της παίκτριας έπαιξε αρνητικό ρόλο για τον Μπάμπη Στόκα και τον Γιώργο Μαζωνάκη οι οποίοι την έστειλαν… στεναχωρημένη στο ταξίδι της.


http://www.newsbeast.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: