Survivor: Οι πρώτες διαφωνίες κάνουν την εμφάνισή τους - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Απριλίου 26, 2017

Survivor: Οι πρώτες διαφωνίες κάνουν την εμφάνισή τους

Το χθεσινό (25/4) επεισόδιο του Survivor, έστω και για ένα λεπτό το παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.476.273 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 66%. Στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 48,1%. Οι πρώτες διαφωνίες κάνουν την εμφάνισή τους.

 Νέα μέρα, νέες συνήθειες, νέοι συγκάτοικοι, νέα καλύβα. Η πρώτη κοινή ημέρα στην ίδια παραλία της Καραϊβικής ξημέρωσε χθες για «Διάσημους» και «Μαχητές». Μετά την ένωση των δύο ομάδων του Survivor νέος, ευχάριστος, αέρας φυσάει στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου αφού και οι δύο ομάδες δέχθηκαν με ιδιαίτερη χαρά τη συγκατοίκησή τους.


Το χθεσινό (25/4) επεισόδιο του Survivor της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να σκαρφαλώσει για μια ακόμη φορά στην κορυφή της τηλεθέασης. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.476.273 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 66%, ενώ έφτασε μέχρι και 74% στο λεπτό όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 48,1%.



 Οι «Διάσημοι» καλωσόρισαν στην παραλία τους «Μαχητές», μοίρασαν τις προμήθειες που τους δόθηκαν κι αμέσως μετά έλαβαν μέρος στο πρώτο αγώνισμα μετά την ένωση των δύο ομάδων, που εξελίχθηκε σε αγώνα ντέρμπι. Με σκορ 10-8 οι «Διάσημοι» κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο της επικοινωνίας και να διαβάσουν συγκινητικά μηνύματα από δικούς τους αγαπημένους ανθρώπους.

Απόψε το βράδυ στις 9 ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με τις δυο ομάδες να αγωνίζονται για το έπαθλο του φαγητού. Νωρίτερα, «Διάσημοι» και «Μαχητές», στην ίδια πλέον παραλία, προσπαθούν να… συνυπάρξουν, με τις πρώτες διαφωνίες να κάνουν την εμφάνισή τους στον ορίζοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: