Survivor: Το κοινό "απέβαλε" τον Χούτο - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Παρασκευή, Απριλίου 21, 2017

Survivor: Το κοινό "απέβαλε" τον Χούτο


Τέλος μετά από περίπου 2,5 μήνες στην περιπέτεια του Λάμπρου Χούτου στο Survivor, αφού το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε την αποχώρησή του από το παιχνίδι, κρατώντας τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Κώστα Κοκκινάκη, μαζί με τη Λάουρα Νάργιες.
Η ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού ήταν αμείλικτη για τον Λάμπρο Χούτο, ο οποίος αποχώρησε από το Survivor μετά από την τελευταία ψηφοφορία πριν από την ένωση "Διασήμων" και "Μαχητών" σε μία ομάδα.


Ο πρώην διεθνής επιθετικός είχε διαφανεί από τα social media ότι δεν συγκεντρώνει την προτίμηση του κόσμου, με συνέπεια να λάβει τις λιγότερες θετικές ψήφους από μηνύματα και τηλεφωνήματα σε σχέση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Κώστα Κοκκινάκη και τη Λάουρα Νάργιες που ήταν επίσης υποψήφιοι προς αποχώρηση από τους "Διάσημους".

Πλέον, από εδώ και πέρα, οι δύο ομάδες θα ενωθούν και οι παίκτες θα αγωνίζονται σε ατομικό επίπεδο μέχρι τον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο.

Στο αγώνισμα, στο οποίο δεν αγωνίστηκε ο Χούτος από τους "Διάσημους" και ο Γιάννης Σπαλιάρας από τους "Μαχητές", το έπαθλο ήταν η επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα, με τους "Μαχητές" να επικρατούν με 10-8 στη δοκιμασία και να κερδίζουν και ένα κιλό ρύζι, μαζί με ένα κιλό φακές.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος από τους "Μαχητές" τραυματίστηκε στο γόνατο, με συνέπεια να σπεύσουν συμπαίκτες και αντίπαλοι να δουν τι έχει πάθει, καθώς σφάδαζε στην άμμο. Μετά από την ιατρική βοήθεια και λίγο πάγο, ο πρώην μισθοφόρος κάθισε στον πάγκο και δεν αγωνίστηκε ξανά.

Μετά από τη νίκη τους, οι "Μαχητές" διάβασαν emails από μέλη των οικογενειών τους και κανείς τους δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: