Survivor: Οι παίκτες έπαιρναν φαγητό από τους ντόπιους! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Απριλίου 21, 2017

Survivor: Οι παίκτες έπαιρναν φαγητό από τους ντόπιους!



Μία αναπάντεχη αποκάλυψη έγινε στο συμβούλιο της αποχώρησης από το Survivor, αφού ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης γνωστοποίησε ότι παίκτες των δύο ομάδων έπαιρναν φαγητό από τους ντόπιους!

Απρόσμενες εξελίξεις στο Survivor, αφού ο ίδιος ο παρουσιαστής, Σάκης Τανιμανίδης, αποκάλυψε ότι οι παίκτες και των δύο ομάδων έπαιρναν φαγητό από τους ντόπιους κατά τη διαμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.


Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου της αποχώρησης, ο παρουσιαστής της εκπομπής έψεξε τους παίκτες, διότι όπως τόνισε μία φορά οι "Μαχητές" και δύο οι "Διάσημοι" είχαν δώσει αντικείμενα από τις παραλίες τους με αντάλλαγμα φαγητό.

Αρχικά, τον λόγο πήρε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος παραδέχθηκε ότι έχει υποπέσει στην αντίληψή του το γεγονός, προσθέτοντας ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί και ότι όλοι πρέπει να παίζουν σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο για "μια στιγμή αδυναμίας και υπερβολικής πείνας", πρόσθεσε ότι ήταν "επικίνδυνο" και ανέφερε ότι αυτό που πήρε η ομάδα του ήταν απλά ένα σάντουιτς και ένα μικρό ψωμί.

Ο Σάκης Τανιμανίδης δέχθηκε την απολογία των παικτών και τόνισε ότι σε περίπτωση που επαναληφθεί αυτή η ενέργεια, θα υπάρξουν κυρώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add