Ζώδια 24-4-2017 - Magazino1

Breaking

Magazino1

003

Κυριακή, 23 Απριλίου 2017

Ζώδια 24-4-2017

Κριός
Προσέξετε πάρα πολύ τα νεύρα σας και τις τάσεις ανεξαρτησίας που νιώθετε, και από την άλλη, δώστε βάση στον πραγματικό σας εαυτό και τις ανάγκες σας. Κάντε ότι καλύτερο για να δέσετε τις ρομαντικές σας φαντασιώσεις με τη πραγματικότητα σήμερα, καθώς θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά σε κάτι εφικτό. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας για να φτάσετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας.

Ταύρος
 Είναι μια μέρα που έχετε διάθεση να κάνετε πολλά, ειδικά οι αδέσμευτοι. Έχετε τόσο μεγάλες ελπίδεςγια μία νέα φανταστική κατάσταση, που μπορεί κάποιος να σας παραπλανήσει. Αν υπάρξουν νέα γεγονότα, τότε να είστε ευγνώμων που κάποιος σας άνοιξε τα μάτια! Οι δεσμευμένοι, κοιτάξτε να είστε ο εαυτός σας, που τόσο πολύ αγαπάει. 

Δίδυμοι
 Ο Ουρανός σας φέρνει πάρα πολλές επιθυμίες, λίγο πιεστικά και ίσως και με κάποια νεύρα. Η επιθυμίασας να σοβαρευτείτε με έναν νέο σύντροφο, ίσως έρθει σε αντίθεση με το σχέδιό σας να είστε ανέμελοι σήμερα. Είναι πιο εύκολο να αντιμετωπίσετε την αλήθεια σας αν την παραδεχτείτε. 

Καρκίνος
 Η Σελήνη σας προτρέπει να είστε σοβαροί και γενναιόδωροι και πρέπει να την ακούσετε. Οι νέες ευκαιρίες στην αισθηματική σας ζωή δεν σημαίνει πως σας δίνουν το ελεύθερο για να αφήσετε στην άκρη τις υποχρεώσεις σας σε όσους αγαπάτε σήμερα. Αφήστε τη καρδιά σας να σας δείξει ποιο είναι το σωστό μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσετε.

Λέων
 Μην αφήσετε τα νεύρα σας και την κατάσταση που θέλει να σας δημιουργήσει ο Άρης να σας χαλάσουν αυτήν την υπέροχη μέρα. Προσανατολιστείτε στα καλά μηνύματα που σας στέλνει ο Ήλιος σας. Σήμερα ίσως αμφισβητήσετε το σημείο που βρίσκεστε με κάποιο άτομο στην αισθηματική σας ζωή, καθώς θα αντιμετωπίσετε μια προκλητική κατάσταση. Ακούστε τη λογική και τη καρδιά σας για να βρείτε μία ισορροπημένη λύση. 

Παρθένος
 Η ημέρα σας υπενθυμίζει πως η ζωή δεν κινείται με βάση το αν είστε έτοιμοι ή όχι. Ξεφορτωθείτε τα παλιά παραδείγματα όσον αφορά τον έρωτα. Ανοίξτε τη καρδιά και το μυαλό σας σε νέες ρομαντικές ιδέες. Δεχτείτε την γλυκιά επίδραση που έχει η Σελήνη επάνω στον Κρόνο και δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να απολαύσετε στο έπακρο την αγάπη! 

Ζυγός
 Κάποιος που σας αρέσει σήμερα ίσως να σας συγκινήσει. Δεχτείτε αυτό το αδιάψευστο σημάδι βαθιάς συναισθηματικής επαφής: εμπνεύστε τον άνθρωπο που αγαπάτε με το πάθος σας. Μην αφεθείτε στην κακή επιρροή πού έχει ο Άρης με την αντίθεση με τον Ουρανό. Ο Άρης, που είναι στο ζώδιό σας, μπορεί να σας φανεί χρήσιμος, αν πάρετε το πάθος του! 

Σκορπιός
 Δεν θέλετε να υποκρίνεστε πως όλα είναι μια χαρά στην σχέση για να ευχαριστήσετε τον σύντροφό σας. Μια συναρπαστική ρομαντική πρόσκληση ίσως έχει κάποια καλή προοπτική για τους αδέσμευτους. Ο Άρης όμως θα σας βάλει σε περιπέτειες, αν δεν είστε ψύχραιμοι και ανοιχτοί στην διάθεσή σας. 

Τοξότης
 Οι ρομαντικές σας φαντασιώσεις θα σας κρατήσουν γερά σήμερα, με αποτέλεσμα να δυσκολευτείτε να αντιμετωπίσετε τη πραγματικότητα. Ευτυχώς, θα έχετε την ικανότητα να κάνετε πρόοδο και να τακτοποιήσετε ζητήματα καρδιάς, με την βοήθεια του Ήλιου, αλλά και του Δία. Προσοχή στα νεύρα σας. Δεν είναι και η καλύτερη στιγμή, προσέξτε να μην πονέσετε όποιους αγαπάτε. 

Αιγόκερως
 Ο Κρόνος σας κάνει ένα πολύ γλυκό δώρο με την όψη που πραγματοποιεί με την Σελήνη. Όμως, θα πρέπει και να το διαχειριστείτε σωστά. Η αμφιβολία του εαυτού σας ίσως χρωματίσει τις ρομαντικές σας αλληλεπιδράσεις, ειδικά αν τα πράγματα δεν ακολουθούν τη σωστή κατεύθυνση σήμερα. Η λύση είναι να επικεντρώσετε την ενέργειά σας προς το όνειρο και προς τον άνθρωπο που αγαπάτε.

Υδροχόος
 Σήμερα θα ζείτε μία στη φαντασία σας και μία στην πραγματικότητα καθώς τα ρομαντικά σας αισθήματα θα κυριεύσουν τον κόσμο σας. Αυτό δεν είναι κακό: Αλλά, θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ και την επιρροή του Άρη επάνω στον Κυβερνήτη σας τον Ουρανό. Ίσως σας κάνει πολύ απαιτητικούς. 

Ιχθείς
 Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να χαθεί μέσα σε ρομαντικές φαντασιώσεις. Η αφιέρωση χρόνου σταόνειρά σας θα σας δώσει σημαντικά στοιχεία για το πώς να διαχειριστείτε μία σχέση που έρχεται. Ηδιαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να αποκωδικοποιήσετε συμπεριφορές και να πάρετε το μήνυμα της αγάπης! Η θετική όψη του ήλιου με τον Ποσειδώνα, σας δίνει την εύνοια που χρειάζεστε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: