Ανοιξιάτικες εικόνες από την Ελλάδα - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Μαρτίου 02, 2017

Ανοιξιάτικες εικόνες από την Ελλάδα

Με τις πρώτες μέρες του Μαρτίου, και τις αμυγδαλιές αδιάψευστους μάρτυρες, μπορούμε πλέον να λέμε πως η άνοιξη είναι προ των πυλών. Αφήνοντας πίσω έναν από τους πιο κρύους χειμώνες των τελευταίων ετών, με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και άφθονο χιόνι ακόμα και μέσα στις πόλεις, η άνοιξη κάνει δειλά δειλά την εμφάνισή της.

Πρώτα δείγματα το θερμόμετρο που σκαρφάλωσε πολύ πάνω από τις θερμοκρασίες των προηγούμενων ημερών και ο ήλιος που σκορπίζει απλόχερα το ευεργετικό φως του. Βαριά μπουφάν και χοντρά κασκόλ μένουν στις κρεμάστρες και τα συρτάρια καθώς η φύση προαναγγέλλει την «έκρηξη» της ανοιξιάτικης πανδαισίας.

Ακόμα και μέσα στις πόλεις, όπου οι εναλλαγές των εποχών είναι πιο δύσκολο να γίνουν αντιληπτές, οι αμυγδαλιές στους δρόμους και τις αυλές σημαίνουν την άφιξη της πιο πολύχρωμης εποχής του χρόνου.

Παρότι ακόμα σε κάποιες περιοχές της χώρας το χιόνι παραμένει, καθώς ο χειμώνας φεύγει με βαριά, αργόσυρτα βήματα, εικόνες σαν τις παρακάτω θα γίνονται όλο και πιο συχνές.ΠάργαΡόδοςΤρίκαλα
Πάρος, Άθω

Μετέωρα

ΣαντορίνηΤζιάΤήνοςΓιάννεναΠλαταμώνας

Κως

Μύκονος, Κρήτη

Αθήνα

Άργος

Πηγή: newsbeast.gr | Tο διαβάσαμε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: