4 καταστήματα Mikel στο Ντουμπάι – Ξετρελαμένοι οι Άραβες - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Παρασκευή, Μαρτίου 03, 2017

4 καταστήματα Mikel στο Ντουμπάι – Ξετρελαμένοι οι Άραβες

Συνεχίζει την δυναμική της πορεία ανάπτυξης η Λαρισινή αλυσίδα Mikel, καθώς από το 2008 που ξεκίνησε μετράει ήδη 140 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και Ντουμπάϊ.

Μάλιστα ο καφές και τα άλλα ροφήματα της ελληνικής εταιρείας φαίνεται να αρέσουν στους Άραβες, καθώς τα καταστήματα στην εξωτική και τόσο εύρωστη οικονομικά χώρα έγιναν ήδη τέσσερα τον αριθμό.

Μετά το πρώτο που έκανε την αρχή στην περιοχή Burjuman, ακολούθησαν άλλα τρία: Το IBN Battuta, το Media City και στο Jumeirah 2.

H ταχύτατη εξέλιξη της επιχείρησης, που ίδρυσε και καθοδηγεί ο πρώην σερβιτόρος Λευτέρης Κυριακάκης, αποδεικνύεται και από τα νούμερα της κατανάλωσης.

Από τους 50 τόνους καφέ που πουλούσε ετησίως το 2012, έφτασε το 2016 στους 375 τόνους! Αντίστοιχα, τα φλιτζάνια ροφημάτων (καφέ συμπεριλαμβανομένου) που η αλυσίδα Mikel διέθεσε, ανέρχονταν το 2012 στα 7.000.000 φλιτζάνια ενώ τον περασμένο έτος εκτινάχτηκαν σε 50.614.952, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της εταιρείας.

Η θεσσαλική επιχείρηση συνεχίζει να χτίζει τον μύθο της χωρίς παρεκκλίσεις από τους αρχικούς της στόχους. Στην ιστοσελίδα της περιγράφει δε και την φιλοσοφία που την διέπει:
«Στα καταστήματα Mikel ο καφές δεν είναι μόνο μια καθημερινή ανάγκη ή μια απλή αγαπημένη συνήθεια. Ήταν και παραμένει μια μορφή τέχνης, που αντανακλά την τεχνογνωσία των ειδικών μας, τον τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό, αλλά και τη δημιουργικότητα και το κέφι της μεγάλης μας ομάδας…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add