Τι λένε τα Ζώδια σήμερα 29/3 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τρίτη, Μαρτίου 28, 2017

Τι λένε τα Ζώδια σήμερα 29/3

 Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε σοβαρά αλλά και να πετύχουμε ουσιαστικά! Ο Ερμής στον Κριό και ο Κρόνος στον Τοξότη συνεργάζονται για μας, σχηματίζοντας Τρίγωνο και μας δίνουν λύσεις και ιδέες για να βελτιώσουμε την ζωή μας ουσιαστικά αλλά και μακροπρόθεσμα! Ευνοούνται κυρίως τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα, του 3ου δεκαημέρου!
ΚΡΙΟΣ

Νέες προοπτικές ανοίγονται ξαφνικά για το ζώδιό σου και σου δίνουν την ευκαιρία να δράσεις με αποφασιστικό τρόπο, προκειμένου να προχωρήσεις στις επιδιώξεις σου. Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα, γιατί τα κατάλληλα εφόδια θα τα πάρεις χωρίς να το περιμένεις και θα πρέπει να τα αξιοποιήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Για τα αισθηματικά σου, είναι σημαντικό να έρθεις σύντομα πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, γιατί το έχεις και εσύ μεγάλη ανάγκη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, προβλέπεται αρκετός φόρτος εργασίας αλλά και πολλά νεύρα. Κάνε έναν προγραμματισμό και θα μπορέσεις να τα φέρεις όλα σε πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Μην συνεχίσεις να κάνεις άλλα έξοδα.
ΤΑΥΡΟΣ


Η επιτυχία που βίωσες προσφάτως, αγαπητέ Ταύρε, σε οδήγησε σε ένα ξεκαθάρισμα εχθρών και φίλων, κάτι που σου ήταν πολύ αναγκαίο το τελευταίο διάστημα. Μην αφήσεις περιθώρια σε κανέναν να σε κρίνει και μην κοινοποιήσεις τις εκτιμήσεις σου. Τράβα τον δρόμο σου και συγκεντρώσου στους δικούς σου στόχους.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα που μπορεί να σε απομακρύνουν από το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεχτείς προτάσεις για κάποιες σημαντικές αλλαγές στα επαγγελματικά σου. Μην αγχώνεσαι, γιατί με ό,τι καταπιαστείς θα τα καταφέρεις μια χαρά. Οικονομικά, μπαίνεις σε μια περίοδο βελτίωσης. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις.
ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι ενοχές που ένιωσες, αγαπητέ Δίδυμε για κάποια πράγματα στο παρελθόν, θα αποδειχθούν πέρα για πέρα μάταιες. Η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια και θα δικαιωθείς. Απόφυγε να σχολιάσεις τα τεκταινόμενα και συνέχισε τον δρόμο σου με τη σοβαρότητα και τη συνέπεια που σε διακρίνει. Η δικαίωση δεν θα αργήσει να έρθει.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι προοπτικές στα αισθηματικά σου συνεχίζουν να είναι καλές και δεν αποκλείονται οι ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις κάποιες ανασφάλειες για την πορεία των επαγγελματικών σου. Μην προβληματίζεσαι μάταια, γιατί με την εργατικότητα που έχεις θα έχεις όλη την επιτυχία δική σου. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να μην παρασυρθείς σε σπατάλες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου εστιάζεται σε ένα μήνυμα που πρόκειται να λάβεις πολύ σύντομα, το οποίο θα σε αναστατώσει. Ευτυχώς οι πληροφορίες δεν θα είναι απόλυτα σωστές. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και μην μιλήσεις με κανέναν πριν βεβαιωθείς. Έτσι θα καταφέρεις να αποφύγεις κάθε κίνδυνο που μπορεί να σε φέρει σε αδιέξοδο. Περίμενε πριν αναλάβεις δράση.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να περάσεις υπέροχα στη σχέση σου, αν ηρεμήσεις λίγο από τις ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για τη σχέση σου και εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου. Σ’ εσένα που δεν έχεις ταίρι, οι πλανήτες δίνουν όλα τα φόντα, αισθηματικά, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί υπάρχουν θέματα που θα πρέπει να λύσεις με πολλή σκέψη και που δεν χρειάζονται καθόλου βιαστικές κινήσεις. Στα οικονομικά σου, οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και τα έξοδα το ίδιο. Να ξέρεις ότι ξεκινάει για σένα μια περίοδος που θα αρχίσει να αποκαθίσταται μια ισορροπία.
ΛΕΩΝ

Η βοήθεια που επιφυλάσσουν τα άστρα στο ζώδιό σου θα είναι καθοριστική για ολόκληρη τη ζωή σου. Μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους και προσπάθησε να σταθείς όπως ήξερες πάντα. Τα προβλήματα δεν λύνονται χωρίς σχεδιασμό και μεθόδευση και η ζωή είναι έτοιμη να σου δώσει αυτό που σου αξίζει – δηλαδή την επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αλλά εσύ σκέφτεσαι ότι πρέπει να αλλάξουν μερικά πράγματα για να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνε τις πρέπουσες επαγγελματικές κινήσεις, ούτως ώστε να μπορέσεις να τακτοποιήσεις θέματα που καθυστερούν την υλοποίηση των σχεδίων σου. Στα οικονομικά σου φρόντισε να βάλεις έναν σωστό προγραμματισμό, γιατί μπορεί να βγεις εύκολα εκτός προϋπολογισμού.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο χρόνος που πέρασε σού άφησε πολλές πικρίες, αγαπητέ Παρθένε, αλλά και δυνατότητες που ακόμα δεν έχεις χρησιμοποιήσει. Ξεκίνα σταδιακά και με αργά βήματα να εξετάζεις αυτά τα δεδομένα, των οποίων η χρησιμότητα είναι σημαντική για το μέλλον σου. Μην αφήνεις τα πράγματα στην τύχη τους και περιμένεις θαύματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα εκπέμπεις πολλή γλυκύτητα και ρομαντισμό. Κάνε τις προτάσεις σου στο ταίρι σου, ώστε να περάσετε πολύ καλά κι οι δυο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά, παρ’ ότι το άγχος σου θα είναι αρκετό. Για σχέδια ή αλλαγές που θέλεις να κάνεις, η περίοδος δεν σε ευνοεί. Στα οικονομικά σου, πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση, θα πρέπει πρώτα να σκεφτείς πάρα πολύ καλά. Γραφειοκρατικά και φορολογικά θέματα δεν ευνοούνται.
ΖΥΓΟΣ

Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήσεις άλλο χρόνο να περάσει χωρίς δράση. Τώρα έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις όλα όσα θα πρέπει να τακτοποιήσεις πάνω σε υποθέσεις που είναι σε εξέλιξη. Σύντομα μία συμφωνία θα σε βοηθήσει να οδηγηθείς εκεί που πρέπει και να μπορέσεις από θέση ισχύος να βάλεις τα πράγματα σε τάξη.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα, αρκεί να αποφύγεις να κάνεις συζητήσεις για οικογενειακά θέματα που αφορούν το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, μπορείς να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου και να βάλεις καινούργιες βάσεις για το μέλλον. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κάνεις έναν καλύτερο προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο νέος προγραμματισμός, αγαπητέ Σκορπιέ, θα φέρει πίεση και άγχος. Μην παρασύρεσαι από ανούσιες δραστηριότητες που σου σπαταλούν τον χρόνο. Όταν τα σημαντικά ζητήματα τακτοποιηθούν, θα έχεις το περιθώριο για διασκεδάσεις, αλλά μέχρι τότε θα χρειαστεί να κάνεις αρκετές θυσίες ακόμα. Ευτυχώς ο χρόνος περνάει γρήγορα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποια πράγματα στον αισθηματικό σου τομέα δεν είναι όπως τα θέλεις. Φρόντισε να τα ξεκαθαρίσεις, ώστε να περνάς καλά και εσύ και το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καλό θα είναι να τακτοποιήσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος που είναι σε στασιμότητα και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Η βελτίωση της διάθεσής σου και η άνοδος της δημιουργικότητάς σου θα χαρακτηρίσουν όλο το ερχόμενο διάστημα. Μην αφήσεις τον χρόνο να περάσει άσκοπα, τώρα που οι πλανήτες ενισχύουν τον δυναμισμό του ζωδίου σου σε κάθε πράξη, φέρνοντας επιτυχίες. Πέσε με τα μούτρα στη δουλειά, όπως ξέρεις εσύ, και θα ανταμειφθείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στάσιμη κατάσταση και αυτό θα σε εκνευρίζει αρκετά. Πάρε κάποιες πρωτοβουλίες και βάλε νέες βάσεις στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, ξεκαθαρίσματα, σχέδια ή αλλαγές θα πρέπει να γίνουν, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις όμως θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι πλανήτες διαμορφώνουν θετικό κλίμα σε κοινωνικό επίπεδο και νέες προοπτικές ανοίγονται για το ζώδιό σου. Οι παρεξηγήσεις του παρελθόντος θα λυθούν οριστικά και η ανανέωση θα είναι μεγάλη. Μην βιαστείς να προχωρήσεις σε αλλαγές – εξέτασε προσεκτικά τα νέα δεδομένα και σύντομα θα τα καταφέρεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε κάποια πράγματα που θα σου πει το ταίρι σου και θα σε κάνουν έξω φρενών.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετά καλές προβλέπονται οι συνθήκες στον επαγγελματικό σου τομέα, ενώ πιθανό να δεχτείς και συμφέρουσες προτάσεις. Μην πάρεις όμως αποφάσεις αν πρώτα δεν τις μελετήσεις καλά. Οικονομικά, θα αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα. Φρόντισε να κάνεις ένα σωστό πρόγραμμα, ώστε να μπορέσεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι φόβοι και οι ανασφάλειες σε οδηγούν σε λάθη, αγαπητέ Υδροχόε, με ολέθρια αποτελέσματα. Είναι πια καιρός να βρεις τις χαμένες ισορροπίες και να φροντίσεις για όσα σε ταλαιπωρούν επίμονα όλο αυτό τον καιρό. Μην επιτρέπεις στην αφέλεια να σε κατευθύνει. Δες τα πράγματα ρεαλιστικά και οργάνωσε τη ζωή σου με σοβαρότητα, ώστε να έρθει η επιτυχία που περιμένεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου. Φρόντισε να αποφύγεις συζητήσεις για θέματα που έχουν λήξει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς αναλόγως, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά σιγά και βελτιώνονται. Έχεις όμως πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να σπεύσεις να καλύψεις χωρίς άλλες αναβολές.
ΙΧΘΥΣ

Το ερχόμενο διάστημα θα μπορέσεις, αγαπητέ Ιχθύ, να φέρεις τα πάνω κάτω με ευκολία και να οδηγήσεις τη ζωή σου στη μεταμόρφωση που ονειρεύεσαι. Σκέψου πραγματικά τι θέλεις και ακολούθα τον σωστό τρόπο για να το αποκτήσεις. Εμπόδια φυσικά θα υπάρξουν, αλλά δεν θα είναι καθοριστικής σημασίας. Η θετική σκέψη θα βοηθήσει πολύ τις εξελίξεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, οι καταστάσεις αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν και από εδώ και πέρα θα μπορέσεις χωρίς προβληματισμούς να χαράξεις την πορεία της σχέσης σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, αυτή είναι περίοδος για συζητήσεις και σχέδια, αλλά και για τακτοποίηση υποθέσεων που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να βελτιώνονται και θα μπορέσεις να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια: