«Έφυγε» από τη ζωή ο Μένιος Τσαπάρας, κατά κόσμον Θέμης Μάνεσης - Magazino1

Breaking

Magazino1

003

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

«Έφυγε» από τη ζωή ο Μένιος Τσαπάρας, κατά κόσμον Θέμης Μάνεσης

Αποτέλεσμα εικόνας για Θέμης Μάνεσης Δυο ξενοι
 
Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν με καρδιολογικά προβλήματα σε κλινική της Αθήνας«Έφυγε» από τη ζωή ο αγαπητός ηθοποιός Θέμης Μάνεσης σε ηλικία 72 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν με καρδιολογικά προβλήματα σε κλινική της Αθήνας. Ο ηθοποιός είχε πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες σήριαλ και πολλές βιντεοταινίες της δεκαετίας του 80' και είχε επιλέξει τα τελευταία χρόνια να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας

Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 2014 σε guest στο δημοφιλές σήριαλ του Alpha «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα». 


Ο Θέμης Μάνεσης στην τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση στο σήριαλ «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα»

Ο ηθοποιός είχε ξεχωρίσει μέσα από τους ρόλους του σε κινηματογραφικές ταινίες αλλά και τηλεοπτικές σειρές όπως «Oι Αυθαίρετοι» αλλά και «Δύο Ξένοι». 

Το 2011, ο ηθοποιός είχε χάσει και τον αδερφό του, ο οποίος «έφυγε» χωρίς να έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας, προδομένος από την καρδιά του. Ο Θέμης Μάνεσης είχε πολύ ιδιαίτερη σχέση με τον αδερφό του και είχε κλονιστεί η υγεία του από την απώλεια του. Ο ηθοποιός, ήταν παντρεμένος και είχε αποκτήσει έναν γιο. 


Απαρηγόρητη από τον θάνατο του είναι και η καλή του φίλη Καίτη Φίνου που πριν λίγο έγραψε στο Facebook για τον Θέμη Μάνεση:Αξέχαστη ήταν η εμφάνιση του στο δημοφιλές σήριαλ "Δυο Ξένοι" ενσαρκώνοντας τον Μένιο Τσαπάρα, σύντροφο της Χρυσούλας Διαβάτη:
 
Δείτε τον Θέμη Μάνεση στο πετυχημένο σήριαλ οι «Αυθαίρετοι»

Δεν υπάρχουν σχόλια: