Ακολούθησε το παράδειγμα των Σκανδιναβών και γίνε ευτυχισμένος - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Σάββατο, Φεβρουαρίου 18, 2017

Ακολούθησε το παράδειγμα των Σκανδιναβών και γίνε ευτυχισμένος

Οι Σκανδιναβοί δίνουν το παράδειγμα αποκαλύπτοντας ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του πιο ευτυχισμένου ανθρώπου στον κόσμο. Δες ποια είναι αυτά και βάλτα στη ζωή σου, αλλάζοντάς την προς το καλύτερο.

Μελέτες της κατάστασης της παγκόσμιας ευτυχίας δείχνουν τη Δανία, τη Νορβηγία και τη Σουηδία ως τα πιο ευτυχισμένη έθνη του κόσμου. Οι Σκανδιναβοί ακολουθούν ένα σύνολο κανόνων, χάρη στους οποίους απολαμβάνουν τη ζωή κάθε μέρα. Ποιο είναι το μυστικό για την ευτυχία σύμφωνα με τους Σκανδιναβούς;


Αυτοί είναι οι βασικοί κανόνες τους οποίους ακολουθούν οι Σκανδιναβοί και έχουν φτάσει την ευτυχία. Εσύ;


Οι Σκανδιναβοί ξέρουν πόσο σημαντικό είναι να αφιερώνει κανείς χρόνο στην οικογένειά. Στη Δανία, συγκεκριμένα, δεν εργάζονται υπερωρίες. Στη Σουηδία, το καθημερινό ωράριο εργασίας ανέρχεται στις 6 ώρες, σε μια προσπάθεια να αυξήσουν την παραγωγικότητα και την ευτυχία των ανθρώπων. Οι οικογένειες πηγαίνουν συχνά έξω στο πάρκο, αθλούνται, και κάνουν πολλά ταξίδια.


Οι Σκανδιναβοί, δίνουν μεγάλη σημασία στην αξία της οικογένειας, γι’ αυτό και για εκείνους οι οικογενειακές συγκεντρώσεις δεν αποτελούν αγγαρεία, τις κάνουν μέσα από την καρδιά τους και δεν τις θεωρούν υποχρέωση.


Στο βιβλίο της, «Ευτυχισμένος ως Δανός», η Malene Rydahl εξηγεί ποια είναι τα κλειδιά για την ευτυχία των Σκανδιναβών. Ένα από τα πιο σημαντικά μυστικά για να ζουν μια πιο ευτυχισμένη ζωή, είναι η δυνατότητα να διατυπώνουν ρεαλιστικές προσδοκίες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σταματούν να ονειρεύονται και να θέτουν φιλόδοξους στόχους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add