Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-2-2017 - Magazino1

Breaking

Magazino1

003

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-2-2017

Κριός

Η δυναμική του Άρη που είναι σε σύνοδο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου αλλά και το εξάγωνο της Αφροδίτης πάλι από το ζώδιό σου με την Σελήνη από τον Υδροχόο μάλλον σε νέα μονοπάτια σε στέλνουν και νέους έρωτες . Αν όμως ο νέος έρωταςδεν είναι παρά ο άνθρωπος που εξακολουθεί να σε ενδιαφέρει, έχεις όλη την εύνοια για μια επανασύνδεση .

Ταύρος

Η Αφροδίτη από τον 12ο Οίκο σου θα σε βοηθήσει σήμερα για μια επανένωση. Τομυστικό είναι να αφήσεις την υποτιθέμενη «καθώς πρέπει» συμπεριφορά και να ξεχυθείς στο καμίνι του έρωτα με ειλικρίνεια και δυναμισμό. Παραδέξου τα συναισθήματά σου και όλα θα είναι εύκολα.

Δίδυμοι

Η εξαιρετική σχέση του Ερμή με τον ανάδρομο Δία από τον φιλικό σου Υδροχόο και Ζυγό αντίστοιχα θα σου επιτρέψει να έχεις σήμερα ένα σημαντικό και θετικόραντεβού προσέγγισης με παλιό σου σύντροφο. Αφέσου στην δυναμική της στιγμής, μην σχεδιάσεις τα πάντα, σκέψου πρωτότυπους τόπους να φλερτάρεις πάλι τον άνθρωπο που αγαπάς.

Καρκίνος

Είναι μια πολύ θετική στιγμή, με την Αφροδίτη να συμμαχεί με την Σελήνη και να σου προσθέτει γοητεία και αισιοδοξία . Αυτό το θετικό ερωτικό προφίλ μπορεί να γίνει το εισιτήριο σου για την χώρα του χαμένου σου έρωτα, αρκεί να έχεις θετικήενέργεια .

Λέων

Η συνδυασμένη θετική δράση Ήλιου, ανάδρομου Δία και Άρη σου επιτρέπει σήμερα να έχεις μια επανασύνδεση. Μην σε πιάσει πολύ μεγάλος συναισθηματισμός. Πιάστε με τον/την πρώην σύντροφό σου το ερωτικό παιχνίδι από την αρχή, χωρίς κρυφές αντζέντες.

Παρθένος

Η θετική πλανητική επιρροή της ημέρας μέσα από ένα πλήθος όψεων σε κάνει να έχεις μια μαγνητική γοητεία που μπορεί να σε βοηθήσει κρίσιμα στο θέμα ενός ραντεβού για επανένωση. Άσε κατά μέρος την κριτική σου διάθεση, παραδέξου τα συναισθήματά σου και όλα θα πάνε καλά.

Ζυγός

Η Αφροδίτη σήμερα σε τέλεια σχέση εξαγώνου με την Σελήνη από τον Υδροχόο αυξάνει εκθετικά τις πιθανότητες για μια θετική επανασύνδεση. Καθώς είναι καλή η επιρροή σε όλα τα ζώδια μπορείς να κάνεις μια προσέγγιση σε παλιό σου σύντροφο σε όποιο ζώδιο και αν ανήκει και να έχεις επιτυχία .

Σκορπιός

Όσο δύσκολη ήταν η χθεσινή ημέρα, τόσο θετική είναι η σημερινή για το θέμα της επανένωσης σε ερωτικό επίπεδο. Άσε τον εαυτό σου να χαρεί ένα ραντεβού, χωρίς να βάζεις στο μυαλό σου το τι έχει προηγηθεί και πώς φτάσατε έως τον χωρισμό και όλα θα εξελιχθούν πολύ θετικά.

Τοξότης

Η τέλεια σχέση του ανάδρομου Δία με τον Ερμή από τον δεύτερο Οίκο σου έχει μεγάλη επίδραση σήμερα στον ερωτικό τομέα και σου επιτρέπει μια θεαματική και πολύ τρυφερή επανασύνδεση. Κάνε μια όμορφη έκπληξη, μια κίνηση τρυφερότητας και θα έχεις την επιτυχία που αναζητάς.

Αιγόκερως

Η θετική δράση Αφροδίτης, Κρόνου και Ερμή θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα ραντεβού επανασύνδεσης που θα διορθώσει μια χαλασμένη σχέση. Μετά από πολύ καιρό αυτό – εξέτασης έχει έρθει η ώρα να αναλάβεις δράση, να παραδεχτείς τα συναισθήματά σου και να επιδιώξεις ένα ραντεβού που θα σε λυτρώσει.

Υδροχόος

Όταν λέμε ότι έχεις το πάνω χέρι στο θέμα του έρωτα, μια μέρα σαν αυτή περιμέναμε για να είναι απόλυτα αλήθεια! Ο Ερμής, ο Ουρανός και η Αφροδίτη σου δίνουν τις ευχές τους για να έχεις μια εντυπωσιακή επανασύνδεση που θα λύσει όλα τα προβλήματα του παρελθόντος.

Ιχθείς

Είναι τόσο καλή από άποψη πλανητικών επιρροών η ημέρα, που μπορείς να κάνεις κυριολεκτικά τα απάντα και με όποιο ζώδιο κι αν σε ενδιαφέρει. Βάλε τα καλά σου και εξωτερικά και εσωτερικά και σαγήνευσε τον άνθρωπο που αγαπάς. Τα άστρα σου δίνουν τις ενέργειές τους για να έχεις επιτυχία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: