Οργή Καμμένου: Οι αυστηρότερες ποινές για τους «7 με τον αλβανικό αετό» - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Δευτέρα, Ιανουαρίου 23, 2017

Οργή Καμμένου: Οι αυστηρότερες ποινές για τους «7 με τον αλβανικό αετό»


Ενώ ο υπουργός απουσίαζε, το ΓΕΣ είχε βγάλει απαράδεκτη ανακοίνωση με την οποία προανήγγειλε ποινές-«χάδι» για τους 7 νεοσύλλεκτους αλβανικής καταγωγήςΕντολή για να επιβληθούν οι αυστηρότερες προβλεπόμενες ποινές για τους οπλίτες που φωτογραφήθηκαν κάνοντας τον αλβανικό αετό με τα χέρια τους, έδωσε σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος

Οι επτά οπλίτες του Ελληνικού Στρατού φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας με τα χέρια τους το σήμα του αλβανικού αετού -σύμβολο του αλβανικού αλυτρωτισμού- μέσα στο Κέντρο Εκπαίδευσης Μεσολογγίου! 

Απουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, ο οποίος ήταν στις ΗΠΑ με αφορμή την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ, οι υπεύθυνοι του ΓΕΣ ανέφεραν απλώς ότι θα διερευνηθούν διοικητικές ευθύνες και ότι η πρωτάκουστη ενέργεια των επτά νεοσύλλεκτων θα ληφθεί υπόψη όταν θα τους αποδοθούν οι ειδικότητες και θα αποφασιστεί σε ποιες μονάδες θα μετατεθούν. Ωστόσο ο κ. Καμμένος αμέσως μόλις επέστρεψε από το ταξίδι του στις ΗΠΑ ενημερώθηκε για το θέμα και ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες να εξαντληθεί κάθε αυστηρότητα.

για την συνεχεια πατηστε εδω: protothema.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: