Τι λένε τα Ζώδια σήμερα, 29/12 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 28, 2016

Τι λένε τα Ζώδια σήμερα, 29/12



Ο ανάδρομος Ερμής σήμερα βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Άρη από το ζώδιο των Ιχθύων γεγονός που λειτουργεί δυναμικά για να εξελιχθούν κάποιες υποθέσεις που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν! Κινήσεις αποκατάστασης ζητημάτων του παρελθόντος, ευνοούνται ιδιαίτερα αυτή την ημέρα!
ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Αιγόκερω θα φέρει πολλές ευκαιρίες για το ζώδιό σου. Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για να εξελιχθούν οι υποθέσεις σου είναι αρκετά μεγάλο και θα χρειαστεί ψυχραιμία. Δείξε συνέπεια και αφοσίωση και το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει. Η βιασύνη οδηγεί σχεδόν πάντα σε λανθασμένες κινήσεις, που μπορείς να αποφύγεις με σχετική ευκολία.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς αυτή την περίοδο να πεις αυτά που θέλεις στο ταίρι σου για να περνάτε ακόμη καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν μια χαρά, ενώ οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές. Στον οικονομικό τομέα θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κάποια θέματα που καθυστερούσαν μέχρι τώρα, θα αρχίσουν να προχωρούν με τον καλύτερο τρόπο.
ΤΑΥΡΟΣ

Οι σχέσεις σου συντηρούνται σε επιφανειακό επίπεδο, αγαπητέ Ταύρε, και είναι πια καιρός να βρεις τι φταίει για αυτό. Παρατήρησε τις καταστάσεις γύρω σου και είναι πιθανό να βρεις τις λύσεις. Σύντομα θα βρεις τρόπους να πλησιάσεις πιο ουσιαστικά τα άτομα που σε ενδιαφέρουν και αυτή τη φορά θα έχεις την ανάλογη ανταπόκριση.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε σήμερα με χαμηλούς τόνους και χωρίς εντάσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου για κάποια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μην κάνεις καμία αλλαγή και προπάντων μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί καλά και δεν είσαι σίγουρος ότι είναι συμφέρουσες. Στον οικονομικό τομέα απόφυγε να πάρεις ρίσκα. Μπορείς να καλύψεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αλλά μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.
ΔΙΔΥΜΟΣ

Αν καταφέρεις, αγαπητέ Δίδυμε, να ξεπεράσεις τα λάθη που σε ακολουθούν από το παρελθόν, οι πιθανότητες να πετύχεις την ολοκλήρωση των πιο πρόσφατων σχεδίων σου είναι αρκετά μεγάλη. Τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν είναι εξαιρετικής ποιότητας και έτοιμα να σε στηρίξουν, αν δείξεις την πρόθεση να το δεχτείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου που θα τις δεχτεί και θα περάσετε πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι μια καινούργια αισθηματική γνωριμία θα σε κάνει να ξεχαστείς από όλα όσα σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα και θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μπορέσεις να τις ξεπεράσεις. Στον οικονομικό τομέα απόφυγε να δημιουργήσεις χρέη, γιατί στο μέλλον θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Αυτό το διάστημα θα έχεις την τάση να μπαίνεις σε άσκοπα έξοδα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το προηγούμενο διάστημα μεγάλες δυσκολίες σε έφεραν σε δυσχερή θέση, αλλά μέσα από αυτό το στρίμωγμα σού δόθηκε η δυνατότητα να αξιολογήσεις ποιους έχεις δίπλα σου. Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Αιγόκερω θα φέρει νέα δεδομένα για το ζώδιό σου, που θα σε οδηγήσουν σε πλήρη ανασύνταξη ολόκληρης της ζωής σου, σε επίπεδο σχέσεων. Οι αλλαγές προβλέπονται πολλές και καθοριστικής σημασίας.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να διαφυλάξεις τη σχέση σου από τρίτα άτομα που θέλουν να διαστρεβλώσουν μερικά πράγματα και να δημιουργήσουν πρόβλημα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα τις δεις να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Στον οικονομικό τομέα, οι αγορές και τα περιττά έξοδα θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο σήμερα. Καλό θα είναι να οργανωθείς περισσότερο.
ΛΕΩΝ

Ένα δυσάρεστο νέο που σε είχε ανησυχήσει προσφάτως, αγαπητέ Λέων, αποδεικνύεται ασταθές και αβέβαιης προέλευσης. Μην βιαστείς να κοινοποιήσεις το γεγονός – αντιθέτως, κράτα το μυστικό, ώστε να μπορέσεις να μάθεις περισσότερα για τον τρόπο που δημιουργήθηκε όλο το σκηνικό. Κάποιοι θα απογοητευτούν μόλις λάμψει η αλήθεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Μίλα σήμερα με το ταίρι σου για ό,τι μπορεί να σε απασχολεί και να σε προβληματίζει αυτή την περίοδο στον αισθηματικό τομέα. Θα βρεις τις καλύτερες λύσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να τελειώσεις με κάποιες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες που παραμένουν ακόμη. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να βελτιώνονται. Κάνε τις πρέπουσες αλλαγές σε κάποιους τομείς, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέες, πολύ δυνατές προτάσεις προβλέπονται για το ζώδιό σου, οι οποίες μπορούν να μεταμορφώσουν τη ζωή σου. Αξιολόγησέ τις σωστά και χωρίς καμία βιασύνη, ώστε να μπορέσεις να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν καταφέρεις να αντιληφθείς εγκαίρως τη σπουδαιότητά τους, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου σήμερα απόφυγε να εκνευριστείς, γιατί θα χάσεις τον έλεγχο και θα πεις λόγια που θα οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις. Εσύ που ακόμη βασανίζεσαι από τη μοναξιά, σύντομα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε σήμερα να μιλήσεις με συνεργάτες για το μέλλον των επαγγελματικών σου, γιατί οι συζητήσεις δεν θα βγάλουν πουθενά. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, αλλά θα πρέπει να προσέξεις αρκετά.
ΖΥΓΟΣ

Οι σχέσεις σου περνούν κρίση και κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν αυτό, με άσχημες προθέσεις. Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Αιγόκερω, ευνοεί το ζώδιό σου και καλό θα ήταν να αναζητήσεις στήριξη και συμβουλές σε δικά σου άτομα, με τακτοποιημένη ζωή και ισορροπίες και όχι σε άτομα που δεν είναι σε θέση να δώσουν βοήθεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερη θετικότητα κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς με κάποια λάθη που μπορεί να γίνουν στον επαγγελματικό τομέα. Με χαμηλούς τόνους θα μπορέσεις να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες για το μέλλον.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τεράστιο διάστημα κατά το οποίο κουβαλούσες ολόκληρο το φορτίο στις δικές σου πλάτες, έχει τελειώσει. Τώρα πλέον ο καθένας είναι υποχρεωμένος να αναλάβει τις ευθύνες του. Τα γεγονότα πρόκειται να εξελιχθούν γρήγορα, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, και θα φέρουν μεγάλη δικαίωση. Η ψυχολογία σου θα βελτιωθεί και θα χαρείς αποδοχή και επιβραβεύσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις αρκετά καλά με τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να τον παροτρύνεις να πει κάποια πράγματα που δεν σου έχει πει ακόμη. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, να ξέρεις ότι οι κατακτήσεις που έχεις είναι πολλές, αρκεί εσύ να διαλέξεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να τα πας ακόμη καλύτερα. Μην χαλαρώσεις και μην δώσεις σημασία σε λόγια που μπορεί να σου χαλάσουν την ψυχολογία. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι στην καλύτερη κατάσταση. Απόφυγε να κάνεις έξοδα, γιατί υπάρχουν εκκρεμότητες από το παρελθόν που θα πρέπει να καλύψεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήσεις περιθώρια σε κανέναν να παρέμβει στη ζωή σου, όσο αγνές και αν φαίνονται οι προθέσεις του. Η κοινωνική σου ζωή αφορά αποκλειστικά εσένα και τέτοιου είδους παρεμβάσεις είναι απαράδεκτες. Ξεκαθάρισε τη θέση σου, για να μην δυσκολευτείς περισσότερο στο μέλλον. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, μην το αναβάλλεις άλλο.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα περάσεις ρομαντικά και ερωτικά. Άλλωστε με τον Άρη στους Ιχθείς, μπορείς να διορθώσεις πολλά λάθη που μπορεί να είχαν γίνει στον αισθηματικό τομέα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα προκύψουν κάποια επαγγελματικά προβλήματα και θα πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να βρεις τις πιο σωστές λύσεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες και να μην παρασυρθείς καθόλου σε έξοδα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου, σηματοδοτεί τις αλλαγές που πρόκειται να συμβούν σύντομα στη ζωή σου. Οι βελτιώσεις που θα υπάρξουν θα γίνουν αφορμή για σημαντικές εξελίξεις που θα φέρουν καθοριστική πρόοδο. Μην αναβάλεις εκκρεμότητες που σε καθυστερούν ως προς τις επιδιώξεις σου. Η τακτοποίηση ζητημάτων που απαιτούν λύσεις θα σε απελευθερώσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου σε προβληματίζουν κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου, αλλά δεν μιλάς. Είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, αλλά φρόντισε να προγραμματίσεις κάποια θέματα και την υλοποίησή τους. Οικονομικά, έχεις βγει εκτός προγραμματισμού με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν. Θα πρέπει να βάλεις νέες βάσεις και να κάνεις ένα καινούργιο πλάνο για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το μέλλον, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, δεν είναι τόσο αδιέξοδο όσο φαίνεται και οι καταστάσεις που θα έρθουν θα είναι πολύ πιο θετικές. Μην απογοητεύεσαι και μην βιάζεσαι να δεις τις εξελίξεις. Ο χρόνος δεν βιάζεται και θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα, ούτως ώστε να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν ξαφνικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, θα τα πας πολύ καλά. Μπορείς να απαλλαγείς από το άγχος που έχεις με άλλες υποθέσεις και να περάσεις λίγο χαλαρά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα έχεις πολύ άγχος για κάποια επαγγελματικά θέματα που θέλεις να τελειώσεις. Θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέξεις σε όποιες συναλλαγές θέλεις να κάνεις. Συμφωνίες, υπογραφές συμβολαίων και αγορές ευνοούνται.
ΙΧΘΥΣ

Η οικογένεια σε στηρίζει με πολλούς τρόπους, σε όλα τα επίπεδα. Μην την παραμελείς και προσπάθησε να δείξεις συνέπεια σε όσα απαιτούνται, ώστε να υπάρχει ισορροπία. Οι καταστάσεις εξελίσσονται θετικά για το ζώδιό σου, αρκεί να υπάρξει θετική διάθεση και πρόθεση συνεννόησης. Μην υπερβάλλεις υποστηρίζοντας τις θέσεις σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στα αισθηματικά σου και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις υπέροχα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, έφτασε ο καιρός που θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις που θα είναι πολύ καλές, ενώ θα μπορέσεις να κάνεις καλές συνεργασίες που θα σε ικανοποιήσουν. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο χρειάζονται πολύ καλό προγραμματισμό, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πολλά χρήματα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add