Τι λένε τα Ζώδια σήμερα, 1/1 - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Σάββατο, Δεκεμβρίου 31, 2016

Τι λένε τα Ζώδια σήμερα, 1/1

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους! Το 2017 ξεκινά με τα όνειρα να γίνονται πραγματικότητα! Η Σύνοδος Άρη-Ποσειδώνα μας ωθεί να κυνηγήσουμε τα όνειρα μας και να τα κάνουμε αληθινά! Ωστόσο, προσέχουμε τις ψευδαισθήσεις και μένουμε προσγειωμένοι!
ΚΡΙΟΣ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! Το επόμενο διάστημα θα χρειαστεί, αγαπητέ Κριέ, να δείξεις μεγάλη συγκέντρωση ώστε να αποφύγεις λάθη. Μην ονειρεύεσαι ουτοπίες, προσγειώσου στην πραγματικότητα και προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα εδώ και καιρό. Θα καταφέρεις να προωθήσεις ευκολότερα τις υποθέσεις σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολλά θέματα που σε άγχωναν στα αισθηματικά σου έχουν λυθεί με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα φρόντισε να κάνεις το ταίρι σου να αισθανθεί πολύ καλά μαζί σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Καλό θα είναι σήμερα που είναι Κυριακή, να ξεχάσεις λίγο την πίεση των επαγγελματικών σου και να περάσεις καλά. Οικονομικά, για άλλη μια φορά θα παρασυρθείς και θα κάνεις έξοδα.
ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! Οι ταλαιπωρίες που πέρασες, αγαπητέ Ταύρε, σε έκαναν να αποζητάς συναισθηματικά στηρίγματα. Πρόσεξε τις επιλογές σου για να μην ξαναβρεθείς σε παρόμοια κατάσταση. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για θέματα που απαιτούν αλλαγές. Είναι πιθανό να αλλάξεις γνώμη μακροπρόθεσμα και να δυσκολευτείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τις πολύ καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Υδροχόο στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις την Κυριακή σου με πολύ ερωτισμό και να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλά επαγγελματικά σου θέματα θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Σήμερα φρόντισε να ηρεμήσεις από το άγχος της καθημερινότητας. Για τα οικονομικά σου έχεις αρκετό άγχος προκειμένου να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες που έχεις.
ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! Κάποια φιλική σχέση σου περνάει κρίση, αγαπητέ Δίδυμε, και θα πρέπει να πάρεις άμεσες και καθοριστικές αποφάσεις. Μην το αναβάλλεις συνεχώς, γιατί χάνεις πολύτιμο χρόνο. Ένα αγαπημένο πρόσωπο σε στηρίζει, αλλά ταυτόχρονα προσπαθεί να σε κατευθύνει. Μην το επιτρέψεις αυτό, ειδάλλως θα οδηγηθείς σε αποφάσεις που δεν θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τη σημερινή τελευταία μέρα της εβδομάδας, διώξε το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα και φρόντισε να αφιερώσεις χρόνο στον αισθηματικό τομέα. Χαλάρωσε και ζήσε όμορφες στιγμές με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις αρκετό άγχος για τα επαγγελματικά σου. Σήμερα που είναι Πρωτοχρονιά, καλό θα είναι να ηρεμήσεις λίγο, γιατί το έχεις ανάγκη. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θα ήθελες, αλλά κάνεις προσπάθειες για να βγεις από το αδιέξοδο.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! Η κατάσταση βελτιώνεται αισθητά τώρα για το ζώδιό σου και σε οδηγεί σε μια ψυχική ανανέωση. Οι φόβοι και οι ανασφάλειες του παρελθόντος θα απομακρυνθούν και τη θέση τους θα πάρει μία δυναμική διάθεση, ικανή να σε απογειώσει και να πραγματοποιήσει πλήρως τα όνειρά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα που είναι Πρωτοχρονιά, μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου στον σύντροφό σου και να περάσεις τη μέρα σου όσο όμορφα θα ήθελες. Αν δεν έχεις ταίρι, μην χάνεις το κουράγιο σου, γιατί με τις κινήσεις που κάνεις αυτή την περίοδο θα σου έρθουν τα καλύτερα στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα τα καταφέρεις όλα καλά. Σήμερα που είναι Πρωτοχρονιά, ασχολήσου με κάτι πιο ανάλαφρο. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα.
ΛΕΩΝ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! Η στάση σου, αγαπητέ Λέων, καθορίζει τον σεβασμό και τη σοβαρότητα των άλλων απέναντί σου. Δυστυχώς η ευγενική σου ψυχή συχνά αφήνει λανθασμένες εντυπώσεις και δημιουργεί περιθώρια εκμετάλλευσης. Μην το επιτρέψεις άλλο αυτό και μην δίνεις μια εικόνα που δεν ανταποκρίνεται στην υπόστασή σου. Προσπάθησε να είσαι ο εαυτός σου με κάθε κόστος.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα φρόντισε να χαλαρώσεις και προπάντων μην αναφερθείς σε θέματα που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε ευνοεί, αισθηματικά, για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα έχεις βρει πολύ καλές λύσεις. Σήμερα προσπάθησε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς και να ξεκουραστείς. Στον οικονομικό τομέα, σήμερα θα πρέπει να μην κάνεις καθόλου έξοδα, γιατί την τελευταία περίοδο έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! Η οικογένεια σε φορτώνει με χιλιάδες προβλήματα, αγαπητέ Παρθένε, τα οποία δεν θα έπρεπε να σε αφορούν. Μάταια παλεύεις να δώσεις μία λύση. Οι υπόλοιποι συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους και εσύ παλεύεις να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες. Είναι ώρα να θέσεις τα θέματα σε μία συζήτηση και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, θα τα πας πολύ καλά. Την πρώτη μέρα του χρόνου θα την περάσεις ερωτικά και θα πάρεις μεγάλη ευχαρίστηση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, έχεις καταφέρει πάρα πολλά. Σήμερα που είναι Πρωτοχρονιά, φρόντισε να αποφορτίσεις το μυαλό σου από όλα αυτά. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή κατάσταση, αλλά εσύ συνεχίζεις να αναζητάς νέες πηγές εσόδων.
ΖΥΓΟΣ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! Αν καταφέρεις, αγαπητέ Ζυγέ, να αποσπάσεις την πληροφορία που σου χρειάζεται και να εξηγήσεις τους λόγους που οδήγησαν εκεί τα πράγματα, πολύ σύντομα θα μπουν όλα σε τάξη και θα μπορέσεις να οδηγηθείς στην επίτευξη των στόχων σου. Μην διστάσεις να δράσεις με δυναμισμό και να διεκδικήσεις την επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά μαζί με το ταίρι σου, αρκεί να ξεχαστείς λίγο από την πίεση της εβδομάδας που πέρασε.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις μεγάλο δυναμισμό σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου. Σήμερα προσπάθησε να ξεκουραστείς, ούτως ώστε να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Οικονομικά, θα τα πας αρκετά καλά, αλλά μην ξεχνάς ότι πρέπει να κάνεις και λίγη οικονομία.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! Τεράστιες βελτιώσεις επιφυλάσσει το μέλλον στο ζώδιό σου, σε βασικούς τομείς. Μην βιαστείς όμως, γιατί η ανυπομονησία μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις που θα βλάψουν τον στόχο. Απόφυγε κάθε περιττή συζήτηση και μείνε σταθερά στον δρόμο που έχεις χαράξει. Η συνέπεια και η σοβαρότητά σου θα σε δικαιώσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή μέρα προσφέρεται για πολύ καλές στιγμές μαζί με το ταίρι σου. Κοίτα το μέλλον με αισιοδοξία και μην πιέζεσαι από άλλες καταστάσεις. Αν είσαι χωρίς ταίρι, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σού δίνει όλη της την καλή ενέργεια, ώστε τα πράγματα να σου έρθουν όπως τα θέλεις στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα καταφέρεις πολλά. Σήμερα φρόντισε να ξεχαστείς λίγο από θέματα που σε κουράζουν ψυχικά. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα, αλλά μην ξεχνάς τις εκκρεμότητες που έχεις να τακτοποιήσεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! Η προσέγγιση κάποιου προσώπου που έδειχνε να κρατάει αποστάσεις από σένα, αγαπητέ Τοξότη, σε παραξενεύει. Μην το δείξεις αυτό και περίμενε ώσπου να σου αποκαλυφθούν οι προθέσεις του ατόμου αυτού. Πολύ σύντομα θα μάθεις κάποια στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις τη συγκεκριμένη στάση απέναντί σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου και η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα αν κανόνιζες μια εκδρομή, για να περάσεις χαλαρά και όμορφα με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, έχεις καταφέρει πολλά πράγματα. Σήμερα που είναι Πρωτοχρονιά, φρόντισε να ξεχαστείς από όλα αυτά που μπορεί να σε αγχώνουν. Τα οικονομικά σου είναι σε καλή πορεία και πολύ σύντομα θα αρχίσεις να βλέπεις και αύξηση των εσόδων σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! Η εκτίμηση που απολαμβάνεις στον κοινωνικό σου περίγυρο, αγαπητέ Αιγόκερε, είναι δημιούργημα της σωστής σου στάσης και της εντιμότητας που έχεις δείξει όλα αυτά τα χρόνια. Φρόντισε να αξιοποιήσεις σωστά τις συνθήκες που θα δημιουργηθούν τώρα, προκειμένου να προχωρήσεις στην ολοκλήρωση των επιδιώξεών σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Διώξε τις αρνητικές σκέψεις από το μυαλό σου. Τα αισθηματικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν. Φρόντισε να περάσεις ρομαντικά και όμορφα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα που είναι Πρωτοχρονιά, απόφυγε να σκεφτείς τα επαγγελματικά θέματα και φρόντισε να ξεχαστείς λίγο. Στα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε πάρα πολλά έξοδα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! Μεγάλη επιτυχία θα έχει το επόμενο βήμα σου. Η ολοκλήρωση της προσπάθειάς σου θα ανταμειφθεί και θα σε οδηγήσει στην καταξίωση. Μην χάσεις χρόνο σε ασήμαντες δραστηριότητες, τώρα που αναμένονται αξιόλογες προτάσεις οι οποίες θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις ολοκληρωτικά τη ζωή σου. Θα ακολουθήσουν αλλαγές για το ζώδιό σου – μην τις φοβηθείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου εγγυάται ότι θα περάσεις μια Κυριακή έτσι ακριβώς όπως τη θέλεις. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που περίμενες τόσο καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Πρωτοχρονιά, ξεκουράσου και πέρνα τη μέρα όσο καλύτερα μπορείς. Οικονομικά, απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.
ΙΧΘΥΣ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! Νέες προοπτικές ανοίγονται για το ζώδιό σου και θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου, η οποία σε έχει κουράσει αρκετά. Οι νέες καταστάσεις θα σου δημιουργήσουν ευχάριστα συναισθήματα και θα απομακρύνουν οριστικά και αμετάκλητα από τη ζωή σου κάθε δυσάρεστη ανάμνηση. Αγαπημένα πρόσωπα χαίρονται για σένα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα προσπάθησε να δώσεις πολλή αγάπη στο ταίρι σου και προσπάθησε να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, κάνεις πολλές προσπάθειες για να φτάσεις στην επιτυχία. Σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς, γιατί όλη την εβδομάδα πιέστηκες αρκετά. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι να κάνεις ένα σωστό πρόγραμμα αναφορικά με τις εκκρεμότητες που έχεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: