Η Κ. Δανδουλάκη Ως Ντάλια Στο «Παρά Πέντε» Και Η Δ. Παπαδοπούλου Ως Ελένη Στο «Κωνσταντίνου & Ελένης»! Οι Ρόλοι Που Δεν Είδαμε Ποτέ Στην Ελληνική Τηλεόραση! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Πέμπτη, Οκτωβρίου 27, 2016

Η Κ. Δανδουλάκη Ως Ντάλια Στο «Παρά Πέντε» Και Η Δ. Παπαδοπούλου Ως Ελένη Στο «Κωνσταντίνου & Ελένης»! Οι Ρόλοι Που Δεν Είδαμε Ποτέ Στην Ελληνική Τηλεόραση!

Σίγουρα δύο από τις σειρές που έχουμε αγαπήσει στην ελληνική τηλεόραση είναι το «Κωνσταντίνου και Ελένης» και το «Παρά Πέντε».

Πως θα σας φαινόταν όμως σε ρόλους κλειδιά να υπήρχαν διαφορετικοί πρωταγωνιστές. Τι θέλουμε να πούμε;

Έχουν συνηθίσει ακούγωντας σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» να μας έρχονται στο μυαλό οι Χάρης Ρώμας και Ελένη Ράντου. Ωστόσο ο ρόλος της Ελένης προοριζόταν για άλλη ηθοποιό.

Όπως είχε αποκαλύψει και ο ίδιος ο Χάρης Ρόμας ο ρόλος ήταν αρχικά σχεδιασμένος για την Δήμητρα Παπαδοπούλου. Ωστόσο τελευταία στιγμή έγινε η ανατροπή και πρωταγωνίστρια «ντύθηκε» η Ελένη Ράντου.

Αυτά όσον αφορά το «Κωνσταντίνου και Ελένης». Μια παρόμοια ανατροπή υπήρξε και στην σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Παρά Πέντε».

Αρχικά ο ρόλος της «Ντάλιας» ήταν να δοθεί στην Κάτια Δανδουλάκη, όμως η γνωστή ηθοποιός αρνήθηκε και την θέση της ανέλαβε η Σμαράγδα Καρύδη.

Αλήθεια πως θα σας φαινόταν η Κάτια Δανδουλάκη να είχε υποδυθεί την Ντάλια στο «Παρά Πέντε» και η Δήμητρα Παπαδοπούλου την Ελένη στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»;

Δεν υπάρχουν σχόλια: