Ρυζι με πιλαφι και γαριδες - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Δευτέρα, Οκτωβρίου 24, 2016

Ρυζι με πιλαφι και γαριδες


  • 1 μετριο κρεμμυδι
  • 1 πρασσινη πιπερια
  • ¾ του φλυτζανιου βουτυρο
  • 1 κοφτη κουταλια καρι
  • ½ κιλο ρυζι
  • 5φλ.τσαγιου νερο
  • 2 κυβους ζωμο κοτας
  • Λιγο πιπερι
  • 1κ.γαριδες
  • 3 αυγα βραστα
  • Μαιντανο
Εκτελεση:
  1. Τσιγαριζετε την πιπερια με το κρεμμυδι και το καρι με το μισο βουτυρο.
  2. Προσθετε τις καθαρισμενες γαριδες και σοταρετε όλα τα υλικα για 6’.
  3. Το υπολοιπο βουτυρο που απεμεινε το βαζετε σε άλλο τηγανι και σοταρετε το ρυζι ωσπου να γυαλισει.
  4. Προσθετε τους κυβους διαλυμενους στο νερο, με το πιπερι.
  5. Βραζετε το ρυζι για 16’.
  6. Προσθετετε το μειγμα γαριδων στο ρυζι και αφηνετε να σιγοβρασει για 2-3’.
  7. Κατά το σερβιρισμα προσθετε στην πιατελα τα αυγα και τον μαιντανο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: