Με Τέχνη και πολύ Μεράκι, μετατρέπει ένα Ψυχρό Δωμάτιο σε Κάτι που όλοι Επιθυμούμε! - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Οκτωβρίου 26, 2016

Με Τέχνη και πολύ Μεράκι, μετατρέπει ένα Ψυχρό Δωμάτιο σε Κάτι που όλοι Επιθυμούμε!






Βήμα 1


Ξεκινήστε με ένα βαρετό, λείο τοίχο. Πάρτε 2 ξύλινες κολώνες 7,5 ή 10 εκατοστών και τοποθετήστε τις από το πάτωμα στο ταβάνι. Αυτές θα γίνουν η βάση για το ψεύτικο τζάκι και την καμινάδα.

Βήμα 2


Χρειάζεται επιπλέον βάση για να μπει η γυψοσανίδα και ο σκελετός που θα στηρίζει το ηλεκτρικό τζάκι.

Βήμα 3


Με τις κολώνες καλά στερεωμένες στον τοίχο, και το σκελετό του τζακιού βιδωμένο στις κολώνες, μπορεί να μπει το τζάκι και να συνδεθούν τα καλώδια. Ανάψτε τη φωτιά για λίγα λεπτά για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί σωστά.

Βήμα 4


Με το τζάκι να κάθεται άνετα στη βάση του, μπορεί να προστεθεί η εστία και η γυψοσανίδα μπορεί να κοπεί και να βιδωθεί στο σκελετό για να σχηματιστεί η βάση της ψεύτικης καμινάδας.

Βήμα 5


Καλύψτε όλο το σκελετό με γυψοσανίδα. Μην ξεχάσετε να αφήσετε χώρο για μία εξτρά πρίζα σε περίπτωση που θέλετε να προσθέσετε φωτισμό.

Βήμα 6


Με τη γυψοσανίδα τοποθετημένη, μπορείτε να αρχίσετε να τοποθετείτε μικρά τούβλα. Βγαίνουν σε διάφορους τύπους και σχήματα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και γενικά πωλούνται με το κουτί.

Βήμα 7


Αφού τελειώσετε και με τα τούβλα, ο βαρετός τοίχος αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον.

Βήμα 8


Το πάτωμα βάφτηκε πιο σκούρο για να ταιριάζει πιο όμορφα με το ψεύτικο τζάκι. Προσθέστε μερικά χαλάκια δικής σας επιλογής.

9.Τελειωμένο


Το όλο πρότζεκτ μπορεί να γίνει σε μία εβδομάδα από κάποιον που έχει λίγη εμπειρία σε κατασκευές, και μπορεί να μετατρέψει ένα συνηθισμένο δωμάτιο σε έναν εκπληκτικό χώρο χαλάρωσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: