Ήλιος Σύνοδος με Ερμή 27/10: Ευκαιρίες για όλα τα Ζώδια - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

add

Τετάρτη, Οκτωβρίου 26, 2016

Ήλιος Σύνοδος με Ερμή 27/10: Ευκαιρίες για όλα τα Ζώδια

 O Ερμής και ο Ήλιος έρχονται σε Σύνοδο από το ζώδιο του Σκορπιού.
 Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016, ο Ερμής και ο Ήλιος έρχονται σε Σύνοδο από το ζώδιο του Σκορπιού. 
 Η όψη αυτή θα μας προσφέρει ευκολίες, δυνατότητες και ευκαιρίες να υλοποιήσουμε ιδέες και στόχους! 
 Παράλληλα η επικοινωνία μας γίνεται πιο αρμονική, διπλωματική, δυναμική, αποφασιστική και κατανοητή. 
 Ο λόγος μας γίνεται το πιο ικανό μέσο για να πετύχουμε αυτό που επιθυμούμε μέσα από επαφές, συναντήσεις, μετακινήσεις και συζητήσεις. 
Έχουμε θέληση, αποφασιστικότητα, ενέργεια και μπορούμε να κάνουμε τις ιδέες και τις σκέψεις μας πραγματικότητα! Μπορούμε να περιμένουμε ευχάριστες ειδήσεις, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και μηνύματα, που θα αλλάξουν όλα μας τα δεδομένα!
  Τα ζώδια και οι ωροσκόποι που θα ευνοηθούν περισσότερο, είναι εκείνα του Νερού κυρίως αλλά και της Γης και ιδιαίτερα όσοι ανήκουν στο 1ο δεκαήμερο.
ΚΡΙΟΣ: Κριέ, μπορείς να περιμένεις έξτρα χρήματα, ευνοϊκές οικονομικές συμφωνίες ή κληρονομικά ζητήματα, καλή σεξουαλική και συναισθηματική ζωή, όπως και ισχυρή διορατικότητα!


ΤΑΥΡΟΣ: Ταύρε, μπορείς να περιμένεις εύνοια στη συντροφική ζωή, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε ελεύθερος και πετυχημένες συνεργασίες!


ΔΙΔΥΜΟΣ: Δίδυμε, μπορείς να περιμένεις εργασιακή εύνοια, θετικό επαγγελματικό περιβάλλον, βελτίωση της καθημερινότητας, της υγείας και της εξωτερικής σου εμφάνισης!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καρκίνε, μπορείς να περιμένεις εύνοια στις ερωτικές σου υποθέσεις, αύξηση στην δημιουργικότητα σου, φήμη, έντονη κοινωνική ζωή, διασκεδάσεις και πολλές κατακτήσεις.


ΛΕΩΝ: Λέοντα, μπορείς να περιμένεις χαρές που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα, τα αγαπημένα σου πρόσωπα και κάποια παρελθοντική ιστορία!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Παρθένε, μπορείς να περιμένεις πλούσια κοινωνική ζωή, επαφές, μετακινήσεις, συναντήσεις, πολλές νέες γνωριμίες και καλές ειδήσεις!


ΖΥΓΟΣ: Ζυγέ, μπορείς να περιμένεις βελτίωση στον οικονομικό τομέα αλλά και στη συναισθηματική ζωή όπως και αύξηση της αυτοπεποίθησης!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σκορπιέ, μπορείς να περιμένεις εκπλήρωση προσωπικών σημαντικών στόχων και επιθυμιών. Όλοι οι τομείς της ζωής και οι διαπροσωπικές σχέσεις, ευνοούνται μέσω των δυναμικών εκφραστικών σου μέσων!


ΤΟΞΟΤΗΣ: Τοξότη μπορείς να περιμένεις αύξηση της ψυχικής σου δύναμης και συναισθηματική ανανέωση ιδιαίτερα όσον αφορά κάποια παρασκηνιακή ιστορία. Λειτούργησε ακούγοντας την διαίσθηση σου!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αιγόκερε, μπορείς να περιμένεις νέες σημαντικές γνωριμίες και εύνοια στο φιλικό τομέα, όπως και την εκπλήρωση ενός μεγάλου σου ονείρου! 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υδροχόε, μπορείς να περιμένεις εκπλήρωση φιλοδοξιών, βελτίωση κοινωνικής εικόνας και επιτυχίες σε καριέρα και οικογένεια!


ΙΧΘΥΣ: Ιχθύ, μπορείς να περιμένεις αύξηση της αισιοδοξία και εύνοια σε υποθέσεις που αφορούν εξωτερικό, σπουδές, κοινωνικές επαφές, γνωριμίες και μετακινήσεις!


πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: