"Τσαμπουκά πούλαγε" νεαρή Ανθυπολαχαγός που το έπαιζε κοσμοκράτειρα στους Νεοσύλλεκτους στον Αυλώνα - OneMagazino

Breaking

OneMagazino

www.magazino1.blogspot.gr

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 21, 2016

"Τσαμπουκά πούλαγε" νεαρή Ανθυπολαχαγός που το έπαιζε κοσμοκράτειρα στους Νεοσύλλεκτους στον Αυλώνα


Η ΚΑΤ΄ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ-ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΗ!
Πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας καταγγελία σε δημοσιογραφικό σαιτ που αναφέρει τα εξής:
Προκλητική συμπεριφορά ανθυπολοχαγού του Αυλώνα

Του δεκανέα Π. Β.
Ήταν γύρω στις 18.30 το απόγευμα στο στρατόπεδο του Αυλώνα όταν οι φαντάροι παρατάχθηκαν σε θέση προσοχής για την απογευματινή αναφορά. Η όμορφη ανθυπολοχαγός, ΑΥΔΜ τριών λόχων, αφού περιδιάβηκε δυο τρεις φορές τον διάδρομο που βρισκόταν μπροστά τους, ανέγνωσε τη λίστα των δικαιολογητικών, τα οποία απαιτούνται να κατατεθούν από έναν οπλίτη, ο οποίος είτε έχει παιδιά είτε έχει γονείς με αναπηρία, είτε αδέρφια που αντιμετωπίζουν σοβαρά ιατρικά προβλήματα, προκειμένου να εξασφαλίσει κατ’ εξαίρεση μετάθεση.
«Τα δικαιολογητικά θα πρέπει να είναι στο γραφείο μου το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα το πρωί. Αργότερα δε γίνεται» διέταξε. Η μέρα ήταν Πέμπτη.

Στην αυθόρμητη ερώτηση ενός φαντάρου «πώς γίνεται τα δικαιολογητικά να μαζευτούν σε μία ημέρα» καθώς μεσολαβεί Σαββατοκύριακο, η μελαχρινή δεσποινίς ανταπάντησε ότι θα μπορούσε να ανακοινώσει τα δικαιολογητικά ακόμη και αύριο, Παρασκευή. Προφανώς είχε την εντύπωση ότι οι δημόσιες υπηρεσίες λειτουργούν και Σαββατοκύριακο. «Θα μπορούσα να τα αναγνώσω και αύριο, στο λέω ξεκάθαρα» απάντησε με ύφος στρατηγού, αν και ανθυπολοχαγός.
Το γεγονός προκάλεσε αίσθηση καθώς η συμπεριφορά των υπόλοιπων αξιωματικών του στρατοπέδου του Αυλώνα είναι εξαιρετική και προσεγμένη.

Πολλές φορές, τόσο η έλλειψη παιδείας όσο και η έλλειψη σοβαρών όπως φαίνεται δοκιμασιών της ζωής δεν αφήνουν αξιωματικούς να κατανοήσουν τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος, ο οποίος είτε έχει παιδιά και υπηρετεί είτε έχει γονείς με μεγάλο ποσοστό αναπηρίας.
Όπως φαίνεται για μερικούς, η κατανόηση δύσκολων οικογενειακών συνθηκών αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός. (Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016)

Μήπως κάποιος ρέπει να ενημερώσει την Ανθυπολοχαγό ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται απέναντι της είναι Φαντάροι Πολίτες με Στολή, που έχουν δικαιώματα τα οποία οφείλει να σεβαστεί;
Είναι κρίμα η νεαρή Ανθυπολοχαγός να επιλέξει να ακολουθήσει μια τέτοια απαράδεκτη συμπεριφορά που θα τη φέρει αντιμέτωπη με τους στρατιώτες.
Είναι κρίμα για την νεαρή Ανθυπολοχαγό!

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

add